Menu
Dan Țuțu – Stand-up comedy show Dan Țuțu – Stand-up comedy show

Dan Țuțu – Stand-up comedy show

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Dan Țuțu este un fost concurent al emisiunii de divertisment iUmor. În anul 2015 a participat pentru prima dată la un spectacol de stand-up. De atunci a fost prezent și la alte concursuri de stand-up, însă cea mai importantă apariție a lui a fost în cadrul emisiunii iUmor, unde a ajuns până în marea finală.

„Ce spun pe scenă e povestea vieţii mele, eu cred că m-am născut ca să îi fac pe oameni să râdă, chiar de când eram la grădiniţă. Părinţilor mei li se tot spunea că am un dar pentru a spune poveşti, aveam rolurile principale în piesele de teatru de la şcoală, improvizam mereu“, spunea Dan Ţuţu.

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.

Bilete la Dan Țuțu – Stand-up comedy show

Momentan nu sunt reprezentații programate.