Menu
Cu o singură viață Cu o singură viață

Cu o singură viață

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Recital extraordinar Răzvan Vasilescu

„Doi ploieșteni sensibili s-au întâlnit în mod fericit și au creat / țesut această bijuterie lirică, cu firele nevăzute ale lungilor tăceri din spatele larmei cuvintelor de zi cu zi, poeme trăite / simțite / gândite de Marin Sorescu, Ana Blandiana, Nina Cassian, Nichita Stănescu și Mircea Cărtărescu. E ceea ce se numește, din păcate, atât de neobișnuită în lumea noastră pusă în slujba zeiței Thalia, o întâlnire de suflet cu suflet între doi prieteni și doi profesioniști care au acest privilegiu.”

Spectacol prezentat în parteneriat cu Teatrul Dramaturgilor Români.

 

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru:

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

 

Foto Anastasia Atanasoska

Bilete la Cu o singură viață

Momentan nu sunt reprezentații programate.