Menu
Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! te va trece cu umor și cu multă sensibilitate printr-un carusel spectaculos de stări și emoții.

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! este o tragicomedie într-un act, ce combină profunzimea textului Anei Barton cu magia dansului și a pantomimei.

Pornind de la clasica poveste de iubire dintre El și Ea, spectacolul te invită în camera vie din interiorul femeii unde apar, generatoare de conflicte, cele două forțe: Mintea și Inima. Femeia în relația cu bărbatul își caută echilibrul interior în drumul spre sine. Parcă din rame de tablou apar în mintea ei amintiri din povestea ei: prima întâlnire, căsătoria, despărțirea. Cine suntem și de ce avem nevoie cu adevărat? Confruntarea directă dintre Mintea și Inima duce la cunoașterea lăuntrică, spectacolul fiind ca o hartă în drumul de la “a părea” la “a fi’, o dezbrăcare de roluri rigide impuse de societate sau de propriile noastre bariere interioare.

La final, Șifonierul cu hainele pline de amintiri se descompune și creează un covor pe care Mintea și Inima calcă eliberate de roluri clișeice și de frici.

Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?! te va trece cu umor și cu multă sensibilitate printr-un carusel spectaculos de stări și emoții.

Bilete la Cu ce, Doamne, să mă-mbrac?!

Momentan nu sunt reprezentații programate.