Menu
Crize Crize

Crize

Teatru: Teatrul „Sică Alexandrescu”
Locuri: 65 locuri disponibile
Data și ora:
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 38.93 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

CRIZE

de Mihai Ignat

Regia și scenografia: Gabriela Dumitru

Distribuţia:

Gabriel Costea

Anca Florea

Ligia Stan

Relu Sirițeanu

Oana Huiu

“La începutul acestui an s-au împlinit 20 de ani de la scrierea piesei Crize sau Încă o poveste de dragoste (în varianta sa inițială, la care, pe parcursul anilor următori, am mai adăugat câteva scene). Tot în 2003, adică tot acum 20 de ani, doar că în vară, am aflat că piesa Crize a fost nominalizată la concursul de piese al Radio BBC.

Întâmplător, la această aniversare a celor douăzeci de ani se adaugă, în mod fericit și premiera de la Brașov a Crize-lor, căci ea reprezintă (ca o coincidență interesantă, dacă nu frapantă) a douăzecea montare profesionistă a acestei piese (le pun la socoteală atât pe cele din țară, cât și pe cele, câteva, din străinătate), pe lângă nenumăratele variante de amatori (cunoscute și, probabil, unele, necunoscute mie:), realizate de liceeni, studenți sau seniori. Bucuria e cu atât mai mare cu cât așteptarea a fost îndelungată: iată, la 20 de ani de la punerea pe hârtie a piesei mele celei mai jucate, ea ajunge, în sfârșit, pe scena Teatrului Dramatic din Brașov, adică a Teatrului de la mine de-acasă…

Prin urmare, nu pot decât să mulțumesc Teatrului „Sică Alexandrescu”, respectiv dlui director Dan Cogălniceanu, că îmi prilejuiește această bucurie. Și să-i aștept pe brașovenii „mei”, de la rude și prieteni la cunoscuți, studenți și, bineînțeles, necunoscuți, să se bucure împreună cu mine la reprezentațiile acestui text ce „vorbește” într-o manieră comico-dramatică despre tribulațiile vieții de cuplu…”

(Mihai Ignat, Autor)

“O comedie despre fiecare dintre noi. Dacă sunteți singur, în cuplu sau vă gândiți să vă întemeiați o familie, ar fi de recomandat să veniți la acest spectacol. O comedie care declanșează CRIZE… de râs.  Cu mult umor despre  viața de zi cu zi a oricărui om. Sigur vă veți regăsi într-unul dintre personaje. Sunteți în … CRIZE. La teatru găsiți cel mai bun tratament.”

(Gabriela Dumitru – Regizor și Scenograf)

Bilete la Crize

Vineri, 28 iunie, ora 19:00
Teatrul „Sică Alexandrescu”, Studio
65 de locuri disponibile