Menu
Cosmonauți sau dincolo e mai bine… Cosmonauți sau dincolo e mai bine…

Cosmonauți sau dincolo e mai bine…

Durată: 1h 40m
Regia: Regia Andreea Lucaci
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Cinci tineri se refugiază într-un ideal – acela de a fi printre primii oameni care colonizează planeta Marte. Terra pare că se dizolvă, împreună cu visurile și ambițiile lor, iar singura variantă posibilă de salvare pare fuga pe o altă planetă. ”Cosmonauți sau Dincolo e mai bine…” este un spectacol pe jumătate muzical, pe jumătate comic, pe jumătate dramatic, pe jumătate călare pe-o cometă, pe jumătate cu picioarele pe pământ.
”Cosmonauți sau Dincolo e mai bine…” este un proiect născut din implicarea colectivă a șapte tineri artişti independenţi, proaspăt absolvenți, care și-au păstrat viziunea comună ce i-a apropiat în timpul facultăţii și care, în ciuda situației pandemice din ultimii doi ani, au reuşit să rămână uniți în dorința de a-și urma vocația. Datorită susţinerii profesorului Florin Zamfirescu, trupa a ajuns la „Teatrul LUNI” de la Green Hours și… așa a pornit ”laboratorul”.

„VOCEA: Bună dimineața, eu sunt A.I.A., Artificial Intelingence Asistant și vă voi fi alături pentru următoarele două luni. Dacă sunteți printre cei selectați, vom fi cei mai buni prieteni și pe Marte. Henry Thoreau spunea că «Paradisul este atât sub tălpile noastre, cât și deasupra capetelor noastre» – un gând frumos cu care să ne bucurăm de activitățile organizate de OMIS-NASA.”
„Nu mă căuta acasă, nu sunt!
N-ai de ce să suni, nu mai răspund!
Mâine dimineață părăsesc atmosfera,
Îmi las părinții, iubiții, averea…
Vreau să prind o coadă de cometă,
Să mă ducă pe altă planetă.
Aici e-aglomerație, alergăm toți pe loc,
Întreaga populație e-n stare de șoc…”

Bilete la Cosmonauți sau dincolo e mai bine…

Momentan nu sunt reprezentații programate.