Menu
Corpuri frumoase Corpuri frumoase

Corpuri frumoase

Teatru: Teatrul Godot
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Regie: Bogdan Dumitrescu

Scenografie: Ruxandra-Nicoleta Ilie

Distribuție:

Jessie – Lorena Dicu

Nina – Alexandra Fieraru 

Lisbeth – Teodora Oancea 

Martha – Haifa Tatu

Sue Carol – Miruna Ușurelu 

Claire – Daria Tănăsescu

Manhattan, cea mai rece noapte a anului – șase cele mai bune prietene se grăbesc să participe la o petrecere. Este noaptea cea mare.

Jessie, o tânără, care își câștigă existența scriind romane de self-help, a plănuit un baby shower, chiar în apartamentul ei, pentru Claire, însărcinată în șapte luni. Suflate de vânt și zăpadă, femeile sosesc îmbujorate, fiecare prinsă în aventură. Nina, proprietara unui salon de manichiură și mereu în căutarea unui bărbat, sosește prima. Lisbeth, model, obsedată de iubitul ei, Steve, care a părăsit- o acum un an, ajunge a doua. Urmează Martha, agent imobiliar care are, în aparență, viața perfectă alături de Donald, logodnicul ei. Jessie speră ca planul ei să funcționeze și Martha plece înainte de sosirea lui Claire. Sue Carol, o actriță/chelneriță (sau „chelnectriță”) ajunge a patra, după ce și-a părăsit iubitul, care, crede ea, a înșelat-o. Claire, muziciană, ajunge ultima, pe bicicletă, spre groaza Marthei.

Aceste femei profesioniste, „six in the city”, luptă pentru alegerile lor feministe. Scântei și ironii sunt aruncate. Viețile amoroase, secretele și prieteniile generează discuții aprinse.

Cine va câștiga – romanticii sau realiștii? Cum pot triumfa femeile care lucrează în vremuri atât de grele? În timp ce telefoanele mobile sună și ceasurile biologice se derulează înapoi, prietenii organizează o ceremonie atemporală. Iată generația urbană de „friends like family”.


Limită de vârstă: 14+

Bilete la Corpuri frumoase

Momentan nu sunt reprezentații programate.