Menu
Corina Sirghi si Taraful Jean Americanu’ Corina Sirghi si Taraful Jean Americanu’

Corina Sirghi si Taraful Jean Americanu’

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 50m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: muzica lautareasca
Durata: 1h 50min (fara pauza)

Componenta artistica:
Corina Sirghi – voce
Taraf tradiţional condus de Shaun Williams (aka Jean Americanu’):
Marian Mirea – vioara
Marian Serban – tambal
Cristian Mirea – contrabas

Pret Bilet: 79 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Muzica interbelica si cantece de mahala. Saloanele decadente ale anilor ’30 si nebunia petrecerilor de “bloc-mahala” din ’90. Pasiune infioratoare si dansuri înflacarate. Salbaticia periferiilor si imblanzirea inimii. Toate faurite de lautareasa Corina Sirghi, mestera a petrecerilor fara de sfarsit, acompaniata de Taraful Jean Americanu’ si de petrecaretii care nu se lasa dusi.

Corina Sirghi vine din nou in gradina, alaturi de taraful – in totalitate acustic – condus de acordeonistul Shaun Williams (aka Jean Americanu’) feat. Marian Mirea (vioară), Marian Serban (țambal) și Cristian Mirea (contrabas).

Pe 23 septembrie Gradina Alhambra se transforma, pe rand, in mahala, salon cu staif si ring de dans furios.

Bilete la Corina Sirghi si Taraful Jean Americanu’

Momentan nu sunt reprezentații programate.