Menu
Copacul cu jucării Copacul cu jucării

Copacul cu jucării

Teatru: Teatrul Țăndărică
Durată: 55 minute
Regia: Regia Liliana Gavrilescu Liliana Gavrilescu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

După o idee de A.A. Milne

Regia: Liliana Gavrilescu
Scenariu: Liliana Gavrilescu și Daniel Chirilă
Scenografia: Marian Sandu
Muzica: Cari Tibor
Foto: Andrei Roșianu
Light design: Bogdan Golumbeanu
Vârsta: Peste 3 ani
Durata: 55 min

Distribuție: Liliana Gavrilescu, Cristina Țane, Daniela Ruxandra Mihai, Florin Mititelu, Ștefan Craiu, George Simian

Având ca sursă de inspirație poveștile lui A.A.Milne, „Copacul cu jucării” este un spectacol pentru toate vârstele, un exercițiu de imaginație pentru copilul ce va fi adult și pentru adultul ce a fost copil.
Întors după o lungă perioadă de timp, Radu descoperă în beciul casei părintești jucăriile din copilărie: unele cumpărate, altele confecționate de tatăl său. Obosit, Radu adoarme alături de Urs, jucăria preferată (un alter-ego). În vis, jucăriile capătă viață, animând locul de joacă preferat: copacul din curtea casei.
Potențatoare de descoperire a sinelui, întâlnirile cu fiecare prieten din copilărie sunt, pentru Radu, surprinzătoare, au un impact emoțional puternic, declanșând stări și sentimente profunde, amintiri tulburătoare, uitate în timp, dar existente în stare latentă, amintiri ce se dovedesc a fi, în final, eliberatoare. (Întoarcerea în anii copilăriei se dovedește a fi, pentru fiecare adult, ardere cathartică.)
Creația actoricească, muzica extrem de sugestivă și light-design-ul ce însuflețește scenografia  sunt mijloace ce dau naștere unor imagini vizuale expresive, valorificând mesajul piesei: „Nimeni nu e singur”.
Și toți, împreună, mici și mari, să ne amintim în fiecare zi că, undeva, cineva ne șoptește: „Sunt alături de tine, cu sufletul și gândul, peste tot și întotdeauna…”.

În timpul spectacolului se folosesc lumini quartz și mașina de fum.

Bilete la Copacul cu jucării

Momentan nu sunt reprezentații programate.