Menu
Concert Paracelsus Duo Concert Paracelsus Duo

Concert Paracelsus Duo

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Andrei Kivu: violoncel

Călin Grigoriu: chitară

Paracelsus Duo a luat ființă în 2018, încă de la prima întâlnire a celor doi muzicieni – pe care ei au resimțit-o imediat ca fiind absolut Providențială.

Călin Grigoriu este nu numai cel mai versatil chitarist român, ci și compozitor (muzică de concert, de teatru și film) și excelent aranjor – toate piesele pe care le veți auzi în seara de 27 Mai fiind exclusiv trecute prin Alambicul gândirii lui muzicale.

Andrei Kivu este nu numai primul violoncelist român care a cântat Integrala Suitelor de Bach într-un singur concert, ci și singurul violoncelist din lume care a transcris și cântă frecvent Sonatele și Partitele pentru vioară de Bach.

Paleta repertorială a Duo-ului are o mare deschidere stilistică, ce se întinde de la Baroc la Contemporan.

Așa cum o sugerează și numele, cei doi muzicieni se află într-o continuă căutare a unei Alchimii Sonore, care este fundația Muzicii însăși. Credo-ul lor este acela că muzica poate transcende meșteșugul și devine Artă numai atunci când este însoțită de Puterea Alchimică, acest Element fiind absolut Esențial – și dealtfel singurul care permite transformarea Sunetului și a Emoției într-o adevărată experiență, trăită plenar.

În 27 Mai invocăm spiritele lui Bach, Beethoven, Bartok, Chopin, Escudero, Saint-Saëns și Liszt, care prin vibrațiile înalte ale muzicii lor vor pluti și vor densifica aerul în sala de spectacole a Teatrului de Artă București.

Bilete la Concert Paracelsus Duo

Momentan nu sunt reprezentații programate.