Menu
Concert de Jazz POLARITIES – Ștefan Stoianovici Concert de Jazz POLARITIES – Ștefan Stoianovici

Concert de Jazz POLARITIES – Ștefan Stoianovici

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Conceptul POLARITIES al muzicianului de jazz Ștefan Stoianovici face trimitere la extremele tendințelor stilistice și expresive abordate, dar și la background-urile muzicale diverse ale membrilor trupei, reunite într-o paletă de culori foarte interesantă și originală.

Este vorba de o muzică definită în mod special printr-un caracter organic, manifestat la nivelul limbajui și al procesului dezvoltator, însă menținut într-un context formal foarte atent controlat. 

https://www.youtube.com/watch?v=V3RpAi7rMZw 

Ne propunem, astfel, îmbinarea a două dimensiuni estetice complementare: cea a improvizației și cea a organizării.

Îngrădirea timbrală a ansamblului vine la pachet cu obligația muzicienilor de a explora extensiv posibilitățile instrumentelor, în vederea menținerii interesului muzical și a expresiei personale. Acest avânt al modernității rămâne, totuși, informat și suplimentat de tradiția jazzului și a muzicii occidentale în general.

Ștefan Stoianovici Trio sunt: Ștefan Stoianovici – pian, Alexandru Marin – contrabas, Alex Badea – baterie

Special guest: Irina Perneș – vioară

*****

IMPORTANT

❗ Participarea la spectacol a persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani este permisă doar cu prezentarea unui Certificat valid, care să ateste:

– vaccinarea completă (10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare)

– trecerea prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19)

– rezultatul negativ al unui test RT-PCR (valabil 72 de ore de la testare) sau al unui test antigen rapid (valabil 48 de ore de la testare)

Certificatele pot fi descărcate de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Lista farmaciilor din București care efectuează testarea gratuită o puteți consulta aici : https://dspb.ro/informatii-privind-farmaciile-din-municipiul-bucuresti-care-realizeaza-testare-rapida-antigen-sars-cov-2/

După testare farmacia va centraliza datele în sistemul național iar certificatul poate fi descărcat din platforma de mai sus.

❗ În cadrul evenimentului, purtarea corectă a măștii de protecție și respectarea distanței și a locurilor în sală sunt obligatorii.

– După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

– Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.

– Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

– Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

– Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

Bilete la Concert de Jazz POLARITIES – Ștefan Stoianovici

Momentan nu sunt reprezentații programate.