Menu
Colivia Nebunelor Colivia Nebunelor

Colivia Nebunelor

Teatru: Teatrul Național Târgu Mureș
Durată: 2h 30m
Regia: Regia Daniel Vulcu
Autor: Autor Jean Poiret
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Georges, managerul unui club flamboaiant de drag queens și Jeannot, interpretul vedetă al clubului, trăiesc de 15 ani o poveste de dragoste fericită în Saint-Tropez. Când fiul lor hotărăște să se însoare, cuplul gay este pus în fața unei provocări neașteptate: vor accepta părinții ultraconservatori ai logodnicei orientarea lor, sau ar fi mai bine să-i mintă?
Muzical, emoționant, atrăgător și uimitor, spectacolul „Colivia Nebunelor” este o capodoperă comică despre dragoste și preconcepții.

Am ales acest text în primul rând pentru că este o comedie ofertantă, care dă actorilor posibilitatea să joace foarte colorat, diversificat și să creeze roluri de compoziție, care aduc provocări în interpretare. Acest gen de roluri este pe placul actorilor și publicului deopotrivă.
Eu nu consider homosexualitatea o deviere psihică, ci consider că există în persoanele care se nasc în felul acesta. Ca atare, dacă acesta este drumul lor în viață, trebuie să-i acceptăm ca oameni normali. Aducem pe scenă o poveste comică și ea trebuie luată ca atare și nu interpretată sau privită ca un argument pentru sau împotriva a ceva. De asemenea, faptul că am integrat în spectacol ceva ce nu e scris în text, cabaretul, se datorează dorinței de a colora și îmbogăți spectacolul și de a ne scrie undeva pe un drum pe care l-am început cu mulți ani în urmă și anume spectacolul muzical. (Daniel Vulcu)

Bilete la Colivia Nebunelor

Momentan nu sunt reprezentații programate.