Menu
Cock Cock

Cock

Teatru: Teatrul Stela Popescu
Locuri: 20 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Locația: Sala Mica – Palatul Național al Copiilor Bulevardul Tineretului, nr. 8-10, București
Durată: 1h 30m
Regia: Regia Tony Adam Horatiu Tony Adam Horatiu
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 44 lei

Descrierea spectacolului

COCK

de Mike Bartlett

 

Piesa lui Mike Bartlett  vorbește  despre iubire și despre puterea noastră de a înțelege formele și complexitatea acestui sentiment înălțător.

Mai presus de toate însă, “Cock” aduce în fața noastră o serie de întrebări esențiale – Avem curajul să fim, cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile și să iesim din zona de confort ?

Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în fața spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual și el necesită o abordare corectă, pe măsura complexității lui.

Spectacolul aduce în prim plan  triunghiul dramatic de relaționare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconștient, unul dintre cele 3 roluri : VICTIMĂ, SALVATOR sau PERSECUTOR.

Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împletește lupta și suferințele personajelor, cu situațiile comice, generând un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

 

Să lupți / să renunți?  Să accepți / să refuzi?  Să pleci / să ramai?

Răspunsul va rămâne la îndemâna fiecărui spectator.

Bilete la Cock

Vineri, 28 aprilie, ora 19:00
Teatrul Stela Popescu, Sala Mica – Palatul Național al Copiilor
20 de locuri disponibile