Menu
Cluj Tango Orchestra – Argentina, Mi Amor! Cluj Tango Orchestra – Argentina, Mi Amor!

Cluj Tango Orchestra – Argentina, Mi Amor!

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Argentina, Mi Amor!

Cluj Tango Orchestra

Iulia Merca- voce, Marthin Marcos- voce, Claudiu Hontilă- vioara, Elena Ghemeș- violoncel, Indrei Irina – pian, Indrei Robert – bandoneon, Emanuel Elcean- contrabas

Invitați:Csongor Kicsi și Silvia Spataru

BILETE SPECIALE:

The Palace Experience

● Veți avea asigurate locuri în primele 8 rânduri, lângă scenă. Astfel, vă veți bucura de aproape, de muzica și inspirația artiștilor;

● Într-un salon privat, veți avea acces la un bufet suedez alcătuit din cele mai rafinate gustări, precum: cold cuts cheeses and meats, dried fruits, assortment of jams & bakery mix. Acest bufet se deschide la ora18:00.

● Alături de aceste gustări vă oferim și un Open Bar cu cele mai alese vinuri din Crama Gramofon (White, Rose & Red), dar și băuturi non-alcoolice (apă plată/minerală).

Front Seat – cu acest bilet, vă puteți garanta locuri în primele 8 rânduri ale sălii

Argentina, Mi Amor este un concert de tango argentinian complet, alături de Cluj Tango Orchestra, prima orchestră de tango argentinian din Transilvania, compusă din muzicieni români profesioniști membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau ai Operei Naționale Cluj. Un periplu muzical prin cele mai frumoase tangouri argentiniene și românești, avându-i în prim plan pe soliștii Iulia Merca- mezzosoprană a Operei Naționale din Cluj Napoca și Marcos Marthin- cantautor- din Argentina.

Marthin Marcos: Cantautor, solist vocal și chitarist, cu o cariera muzicala bogată, atât în Argentina cât și in Spania, va aduce în fața dumneavoastră tangoul în stare pură din saloanele  din Buenos Aires. 

Crescut într-o familie in care se cânta și se dansa tango, acesta spune despre el ca nu isi poate imagina viata fără a canta tango .

Iulia Merca:  Activitatea artistică a Iuliei cuprinde concerte camerale de muzică si poezie, spectacole de musical, operă si teatru, interpretările sale fiind apreciate pe numeroase scene ale lumii: Tokyo,New York, Kulu- India, Viena, Praga, Paris, Roma. Prezența scenică magnetică și impunătoare și vocea inconfundabilă i-au adus Iuliei marele 

premiu la concursul internațional de Canto „ Haricleea Darclee”, premiul I la Festivalul Lied-ului românesc ( Brașov 2003), premiul pentru cea mai bună solistă în cadrul festivalului Operelor Naționale de la Iași.

Claudiu Hontilă: Cu o activitate concertistică-solistică impresionantă în Japonia, America și Europa, fost concert-maestru al Filarmonicii „Vienna Strauss”, profesor colaborator al catedrei de tango argentiniandin cadrul Academiei de Muzică din Rotterdam, maestrul Claudiu Hontilă este conducătorul muzical al orchestrei. -Concert maestru la „Noua Orchestra Transilvana„ – Profesor colaborator al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima„ din Cluj Napoca.

Elena Ghimeș: Absolventă a Academiei de Muzică din Cluj Napoca, actualmente artist instrumentist al Operei Naționale din Cluj Napoca, cu o experiență de aproape 20 de ani pe scenă, Elena este un muzician complet, cu o tehnică impecabilă și cu o mare acuratețe în execuție. Canta pe marile scene ale Clujului și ale tarii în calitate de instrumentist al Operei Naționale, alături de solisti celebri de operă precum Jose Carreras sau Placido Domingo.

Irina Indrei: Absolventă a Academiei de Muzică din Cluj Napoca, cu o activitate scenică diversă, iubitoare a muzicii de tango și pasionată a lucrărilor de Astor Piazzolla, Irina este motorul armonic si ritmic al orchestrei. Este un instrumentist complet, cu o bogată experiență scenică.

Sorin Robert Indrei: Absolvent al Facultății de Muzică din București, membru fondator al Asociației „Cluj Tango Orchestra”, Robert este primul român care cântă la bandoneon în cadrul unei orchestre.

Emanuel Elcean: Student în anul IV la Academia de muzica din Cluj Napoca, este un obișnuit al scenelor și al sălilor de concerte încă din perioada liceului. Cu o tehnică frumoasa si precisă, acesta împlinește suportul armonic al orchestrei. Spune despre el ca nu si-ar mai vedea viata altfel decât alături de contrabasul său.

Dansează pentru dumneavoastră în acest spectacol  Csongor Kicsi (campion european de tango argentinian) și partenera sa, Silvia Spataru.

Bilete la Cluj Tango Orchestra – Argentina, Mi Amor!

Momentan nu sunt reprezentații programate.