Menu
Cine e fazanul? Cine e fazanul?

Cine e fazanul?

Teatru: Teatrul Metropolis
Durată: 2h
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol sutinut de studentii UNATC


 

„În cadrul acordului de parteneriat dintre UNATC „I. L. Caragiale” și Teatrul Metropolis pentru promovarea viitorilor absolvenți ai Facultății de Teatru, Teatrul Metropolis prezintă „Cine e fazanul?” de G. Feydeau.

Spectacolul este o producție a UNATC „I. L. Caragiale”, anul III, Licență – Actorie, coordonator de an – conf. univ. dr. Doru Ana, coordontor proiect – conf. univ. dr. Paul Chiribuță."

 

 

Anul III, Arta Actorului
COORDONATOR PROIECT: conf. univ. dr. Paul Chiribuță
ASISTENȚI COORDONATORI PROIECT: Irina Ungureanu, Alice Sălceanu, Sorina Ștefănescu, Cosmin
Pană, Vlad Trifaș
COORDONATOR DE AN: conf. univ. dr. Doru Ana

 

 

Sinopsis

„La familia Vatelin își face apariția, în primul rând, Pontagnac. Un cuceritor înveterat. El o urmăreşte pe frumoasa Lucienne până acasă, făcându-i avansuri. În timpul acesta, apare soţul Luciennei, care nu este altul decât Vatelin, un bun prieten de-al lui Pontagnac. Vatelin, cunoscându-l bine pe Pontagnac, îl iartă. Dar un eveniment neaşteptat va semăna discordie: Maggy, fosta amantă a lui Vatelin, de pe vremea când acesta era la Londra, îl vizitează… De acest fapt profită Pontagnac, care îi spune Luciennei că Vatelin o înşală… Urmează o serie de împăcări şi despărţiri spectaculoase pe care Georges Feydeau le-a îmbinat într-un mod cât se poate de savuros."

 

 

 

Bilete la Cine e fazanul?

Momentan nu sunt reprezentații programate.