Menu
Cinci ore cu Mario Cinci ore cu Mario

Cinci ore cu Mario

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 20m
Regia: Regia Mariana Cămărășan Mariana Cămărășan
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Amfiteatru TNB este un proiect susținut de  

 

Teatrul meu este iubirea mea – ca o taină, e darul meu primit – darul meu dăruit. Fărâma din mine, din fiecare din noi, nevăzută și nemărginită, fărâma ce se cerne, ce se așază și a rodit, fărâma ce face teatrul să prindă viață, vine de foarte departe – de foarte aproape, din inimă. Teatrul inimii mele poartă acum numele A-MAMA – care înseamnă IUBIRE.

Mulțumesc Cristina, Florina, Adina. Mulțumesc surorilor mele, familiei mele. Mulțumesc unteatru.

Mulțumesc tuturor celor care, cu iubire, au primit-o pe mama în mijlocul lor la repetiții, spectacole, festivaluri, la cursuri și la întâlniri. Mulțumesc tuturor celor care au primit-o pe mama – cea curată cu inima – în casele lor, inimile lor.

Mulțumesc, mama! Sufletul tău să-l primească Bunul Dumnezeu și să-l așeze unde drepții se odihnesc. Să-ți fie zborul lin, în lumină, Dobrița, acum, la 40 de zile de când ți-ai deschis aripile.

Mariana Cămărășan

Prezentat în parteneriat cu unteatru

 

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2: asigurarea sănătăţii angajaţilor şi a publicului reprezintă obiectivul prioritar al acestor măsuri – https://www.tnb.ro/ro/reguli-noi-pentru-spectatorii-de-teatru

Anunț important privind spectacolele din Amfiteatru TNB!
Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol și timpul de montare permite acest lucru, reprezentaţia se mută la una dintre sălile teatrului. Dacă acest lucru nu este posibil, fie se reprogramează, biletele rămânând valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol din programul Amfiteatru.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se suspendă, nefiind posibilă reprogramarea lui și nici rambursarea costului biletului.

Bilete la Cinci ore cu Mario

Momentan nu sunt reprezentații programate.