Menu
Chapter Two Chapter Two

Chapter Two

Teatru: Unteatru
Durată: 2h 15m
Regia: Regia Vlad Trifaș Vlad Trifaș
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Spectacolul Chapter Two a fost o căutare, un exercițiu de reamintire a umanității, a simplului, a normalului, a posibilității de a-ți acorda singur o nouă șansă, de a te lăsa deschis spre oportunitățile mari, dar totodată simple, pe care ți le oferă universul. Totul funcționează ca un gând mic despre marile iubiri. Am avut alături patru actori minunați și extrem de creativi, alături de care m-am bucurat de descoperirea sau redescoperirea sentimentelor profund umane.” 

Vlad Trifaș – regizor

Spectacolul „Chapter Two” este o producție Asociația Sirius Art. Proiect finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Legea 350/2005 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Înființată în 2019, Asociația Sirius Art are drept scop dezvoltarea și promovarea artelor spectacolului și a industriilor creative, încurajând astfel munca noilor generații de regizori, actori, scenografi, coregrafi, dramaturgi, antreprenori culturali sau a profesioniștilor din domeniul cinematografiei ori a muzicii de teatru și film, atât la nivel local și național, cât și peste hotare.

Autor: Neil Simon

Traducerea: Bogdan Budeș

Regia și muzica originală: Vlad Trifa

Bilete la Chapter Two

Momentan nu sunt reprezentații programate.