Menu
Cetatea poveștilor Cetatea poveștilor

Cetatea poveștilor

Festival: Festivalul Undercloud
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea piesei

cu MARIAN RÂLEA (magicianul de la Abracadabra) și invitații săi

11-18 august în UNDERCLOUD (grădina Muzeului Antipa)

Să fii copil e un lucru serios

Nimic pe lume nu-i mai frumos

În fiecare zi, Magicianul poveștilor Marian  Râlea ne va transporta într-o lume de basm în care Feții Frumoși și Ilenele Cosînzene sunt înșiși copiii. Timp de 7 zile se construiește cu sârg la cetatea poveștilor, punând cărămidă peste cărămidă pentru a crea castelul preferat al tuturor copiilor. Spectatorii aleg personajele care merită să intre în cetate, fie că sunt eroii din povești, ajutoarele lui Făt Frumos sau chiar adversarii cei mai înverșunați. Judecând drept fiecare personaj în parte, poate o să avem surpriza să aflăm că lupul este de fapt victima căpriței sau că vulpea a avut întotdeauna intenții bune în privința ursului. În cea de-a 8-a zi, când constucția va fi finalizată, cetatea va ține un carnaval unde Ilenele Cosânzene și Feții Frumoși vor cânta și dansa alături de personajele alese în zilele trecute.

Spectatorii principali pot să aibă de la 3 la 14 ani dar sunt acceptați și bunicii, părinții sau frații/surorile mai mari.

Spectacolele au loc păstrând distanțarea socială între spectatori și respectând normele sanitare impuse de pandemia cu Covid 19 (spălat pe mâini înainte de intrarea în spațiul de joc, dezinfectare cu alcool, purtarea măștii de către adulții însoțitori). Toate aceste reguli vor fi incluse ca parte din spectacol în așa fel încât cei mici să aibă parte și de un moment educativ ce va fi premiat de către organizatori la finalul reprezentației.

Cost bilet: 50lei/reprezentație

Abonament: 350lei (8 zile)

Reprezentații

Momentan nu sunt reprezentații programate.

Spectacole similare

Vezi piesa
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Unrecital aniversar: Maxim Belciug și chitara
Joi, 25 aug. ora 19:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Gipsy in Blue
Gipsy in Blue
Luni, 15 aug. ora 20:00 Durată: 1h 30m Bucuresti, Teatrul Elisabeta
Vezi piesa
Mașinăria. Musicalul
Mașinăria. Musicalul
Sâmbătă, 10 sept. ora 19:30 Regie: Alexander Hausvater, Alex Burcă, Patricia Katona Scenografie: Adina Mastalier Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Toxic
Toxic
Vineri, 2 sept. ora 20:30 Regie: Mihai Androne, Florin Piersic Jr Scenografie: Mihai Androne Durată: 1h 15m Bucuresti, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Vezi piesa
Neliniștiți – proiecție de film
Neliniștiți – proiecție de film
Sâmbătă, 20 aug. ora 21:00 Bucuresti, Unteatru
Vezi piesa
Valsul Hazardului
Valsul Hazardului
Vineri, 26 aug. ora 19:30 Regie: Ingrid Bonța Durată: 1h Bucuresti, Teatrul Masca