Menu
Cetatea poveștilor Cetatea poveștilor

Cetatea poveștilor

Festival: Festivalul Undercloud
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

cu MARIAN RÂLEA (magicianul de la Abracadabra) și invitații săi

11-18 august în UNDERCLOUD (grădina Muzeului Antipa)

Să fii copil e un lucru serios

Nimic pe lume nu-i mai frumos

În fiecare zi, Magicianul poveștilor Marian  Râlea ne va transporta într-o lume de basm în care Feții Frumoși și Ilenele Cosînzene sunt înșiși copiii. Timp de 7 zile se construiește cu sârg la cetatea poveștilor, punând cărămidă peste cărămidă pentru a crea castelul preferat al tuturor copiilor. Spectatorii aleg personajele care merită să intre în cetate, fie că sunt eroii din povești, ajutoarele lui Făt Frumos sau chiar adversarii cei mai înverșunați. Judecând drept fiecare personaj în parte, poate o să avem surpriza să aflăm că lupul este de fapt victima căpriței sau că vulpea a avut întotdeauna intenții bune în privința ursului. În cea de-a 8-a zi, când constucția va fi finalizată, cetatea va ține un carnaval unde Ilenele Cosânzene și Feții Frumoși vor cânta și dansa alături de personajele alese în zilele trecute.

Spectatorii principali pot să aibă de la 3 la 14 ani dar sunt acceptați și bunicii, părinții sau frații/surorile mai mari.

Spectacolele au loc păstrând distanțarea socială între spectatori și respectând normele sanitare impuse de pandemia cu Covid 19 (spălat pe mâini înainte de intrarea în spațiul de joc, dezinfectare cu alcool, purtarea măștii de către adulții însoțitori). Toate aceste reguli vor fi incluse ca parte din spectacol în așa fel încât cei mici să aibă parte și de un moment educativ ce va fi premiat de către organizatori la finalul reprezentației.

Cost bilet: 50lei/reprezentație

Abonament: 350lei (8 zile)

Bilete la Cetatea poveștilor

Momentan nu sunt reprezentații programate.