Menu
cerul (hartă către casă) cerul (hartă către casă)

cerul (hartă către casă)

Teatru: Teatrul Masca
Regia: Regia Irisz Kovacs
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

cerul (hartă către casă)

Spectacolul este produs de Teatrelli și se va juca la sediul Teatrului Masca (Bd. Uverturii, Nr. 14), în cadrul proiectului „Deschis – microstagiune de spectacole invitate”.

„cerul (hartă către casă)” are ca punct de plecare albumul de pictură al lui Șerban Savu – „Drifting”, având convingerea că picturile lui deschid o ușă, aprind o lumină și suspendă în timp momentele cotidiene cu care suntem atât de obișnuiți, încât privirea noastră se lovește de ele, fără a le mai nota, dar în care ne-am putea vedea reflectată întreaga viață. Cercetând tema vieții umane în România contemporană, cu poezia, ironia și amărăciunea ei, artiștii și-au propus să genereze un text dramatic, pornit de la exerciții de imaginație și improvizație ale actorilor și coordonat și completat de dramaturgul Doru Vatavului. Scopul a fost acela de a crea o cronică afectivă asupra ceea ce înseamnă să fii om aici și acum, având ca punct de plecare imaginea și construind întru imagine, reinterpretând și recreând lucrările lui Șerban Savu, din dorința de a traduce în limbaj teatral, în imagini în mișcare, senzația pe care o generează privitorului picturile lui Savu.

Dramaturgie: Doru Vatavului / Scenografie: Clara Ștefana / Mișcare scenică: Ruxandra Bobleagă / Sound design: Adrian  Piciorea

Bilete la cerul (hartă către casă)

Momentan nu sunt reprezentații programate.