Menu
Ce vraji au mai facut vecinii tai? Ce vraji au mai facut vecinii tai?

Ce vraji au mai facut vecinii tai?

Regia: Regia Alexandru Unguru Alexandru Unguru
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

V-ați săturat de stres și greutăți? Vreți să râdeți, să râdeți și, după aceea, să mai râdeți încă un pic? Vă așteptăm la o comedie supumoasă! Nimic nu trebuie să stea în calea bucuriei voastre, luați un bilet chiar azi și nu uitați că cel mai bun întăritor e RÂSUL!

Un bloc de locuințe anulează distanța dintre vecini. Creează ierarhii și îi face pe oameni să devină “ăla de la trei” sau “aia de la parter”. Facem o radiografie verticală care demonstrează că oricare dintre noi poate deveni oricare dintre ei.

Șapte cupluri încearcă să comunice sub ochii noștri. Fiecare etaj aduce un nou tip de umor, o nouă formulă a comediei. Un spectacol al divinei comedii umane. Comic. Uman. Divin.

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 de minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon 0773 825 249.

Bilete la Ce vraji au mai facut vecinii tai?

Momentan nu sunt reprezentații programate.