Menu
Cătălin Milea – SOUNDS of FASHION Cătălin Milea – SOUNDS of FASHION

Cătălin Milea – SOUNDS of FASHION

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Cătălin Milea – SOUNDS OF FASHION

Revista Jazz Compas în colaborare cu Teatrul Godot prezintă ,,SOUNDS OF FASHION’’.

La acest eveniment, femeile vor avea prilejul să-și bucure sufletul trăind o experiență artistică inedită care va aduce împreună lumea modei și a muzicii. Ingredientele serii vor fi sunetele de saxofon ale lui Cătălin Milea alături de invitații săi, expunerea unor creații de modă atent curatoriate (ținute vestimentare, accesorii, expoziții, interacțiuni cu designerii și piesele prezentate), toate acestea în spațiul elegant al Palatului Bragadiru, pentru a contura împreună o amintire de neuitat de 8 Martie cand sărbătorim Femeia, Frumosul și Bucuria de a Trăi!

Designerii care vor participa sunt Simona Semen (Instagram@cemeh), Monica Drăguț (www.thronesstudio.ro ), Cătălina Tomescu (www.awefashion.ro ), Maria Amelian (www.ameliancreatie.ro ), Anca Irina Lefter (https://www.ancairinalefter.com) și alții.

BILET “Front Seat” – Cu acest bilet vă puteți garanta locurile în primele 8 rânduri ale salii

În deschidere, Sumeia Ananda, va oferi un workshop dedicat femeilor denumit ‘Magic Woman’. Sumeia Ananda, a cărei țară nativă este Columbia, este facilitator de constelații familiale, terapeut, cu o activitate de peste 20 de ani, bazată pe combinația dintre practica sa profesională și contactul direct cu diferite tradiții medicinale și spirituale ale popoarelor originale ale Americii: Columbia, Ecuador, Peru, Argentina, Brazilia, Cuba, America de Nord și Mexic, oferind terapii și metode de armonizare a experienței de viață și de integrare a minții, corpului și spiritului. Mai multe despre Sumeia Ananda aici : www.sumeiaananda.com

Cătălin Milea este unul dintre cei mai creativi și activi saxofoniști români, artistul român a înregistrat albumele ‘Re-Bop Unit featuring Dick Oatts’, cu participarea unuia dintre cei mai apreciaţi muzicieni de jazz din New York, ‘Something for Now’, înregistrat alături de trio-ul de muzică improvizată RAM, (Rodriguez/Aksunger/Milea), ‘Evocative’ alaturi de ghitaristul Dan Mitrofan și ‘TETRISMATIC’ lansat anul acesta.. Artistul poate fi vazut alaturi de Sonoterra Ensemble, Sorin Zlat Quartet, Bucharest Jazz Orchestra, Bigband-ul Radiodifuziunii Române și alte proiecte ca invitat. Mai multe despre acesta pe www.catalinmilea.com

Alături de el vor fi prezenți unii dintre cei mai spectaculoși muzicieni de la noi, chitaristul de notorietate Alex Man, la contrabas redutabilul Oleg Lașcu, bateristul Iulian Nicolu, invitată va fi încântătoarea Ana Maria Roșu la voce, care vă vor purta într-o călătorie prin lumea modei și a muzicii de jazz, bossa nova, nelipsind piesele românești consacrate, care se vor armoniza cu momentele de prezentare vestimentară.

Bilete la Cătălin Milea – SOUNDS of FASHION

Momentan nu sunt reprezentații programate.