Menu
Călătorii prin galaxii Călătorii prin galaxii

Călătorii prin galaxii

Teatru: Teatrul Ion Creangă
Următoarea reprezentație: alte 2 date/ore
Locația: Sala Mică Strada Biserica Amzei, nr. 21, București
Durată: 40 minute
Regia: Regia Alexandrina Halic Alexandrina Halic
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe entertix.ro

Descrierea spectacolului

Se știe despre Soare că este steaua în jurul căreia se învârte planeta noastră, iar despre Lună că este un corp astronomic care se învârte în jurul Pământului. Dar ce știu Soarele și Luna despre celelalte planete?

Soarele și Luna, deși nu se întâlnesc niciodată, au găsit o modalitate de a comunica una cu cealaltă, datorită internetului. Primesc astfel, de urgență, solicitarea unui intergalactic de a-și găsi o casă pe una dintre planetele Căii Lactee. Care să fie cea mai primitoare planetă? Dar cea cu cele mai multe resurse de locuit?

Spectacolul Călătorii prin galaxii dezvăluie micilor exploratori vocea și personalitatea planetelor din Sistemul Solar, cine ar putea salva Pământul dacă acesta ar fi amenințat de un meteorit, care dintre planete ar găzdui un astronaut intergalactic sau cu cine joacă Saturn șah.

Anca Zamfirescu și Alexandrina Halic creează o poveste care îi va amuza și îi va emoționa pe micii spectatori, stârnindu-le curiozitatea și oferind un excelent punct de plecare pentru părinți, bunici, prieteni sau educatori, pentru a discuta despre stele, planete, gravitație și toate surprizele pe care le rezervă Universul.

Bilete la Călătorii prin galaxii

Miercuri, 25 septembrie, ora 18:00
Teatrul Ion Creangă, Sala Mică
Luni, 30 septembrie, ora 11:00
Teatrul Ion Creangă, Sala Mică
Vineri, 25 octombrie, ora 18:00
Teatrul Ion Creangă, Sala Mică