Menu
Călătoria Călătoria

Călătoria

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Următoarea reprezentație:
Durată: 2h
Regia: Regia Dan Puric Dan Puric, Eduard Adam Eduard Adam
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
  Bilete
bilete pe tnb.ro

Descrierea spectacolului

Spectacolul conține efecte stroboscopice. Nu este recomandat persoanelor sensibile și copiilor sub 12 ani.

Există acel „ceva” în arta actorului și a omului de teatru complet, Dan Puric, care a cucerit nu doar publicul sofisticat, dar și pe cel novice cultural.

Există acel „ceva” în energia acestui artist original, al cărui talent scenic, dublat de un farmec intelectual, topește barierele sociale, etnice și de limbă.

Există, de fapt, un spirit genial, creator al unui limbaj universal, accesibil sufletului omenesc.

Asumat și adevărat, cu o conștiință artistică morală și națională, mereu atent la om și nevoile lui în vremurile pe care le traversăm, Puric ne propune o „Călătorie spre ceeea ce s-a pierdut: spre suflet, iubire și bucuria de a trăi”. Într-un concept unic, îmbinate magistral, stepul, pantomima, dansul și muzica oferă surprinzătoare dimensiuni comunicării expresiilor corpului în mișcare. Cu spectacolul lui Dan Puric, suntem mai aproape de valori și sentimente umane din ce în ce mai străine lumii de azi: demnitate, frumos, iubire, suflet, noblețe, artă, duioșie, candoare, umor, spirit, armonie, bucurie și curățenie sufletească.

Spectacol sub semnul recunoștinței – „Călătoria” este dedicat regretatei balerine și coregrafe Malou Iosif (1925 – 2023).

 

Acest spectacol vă propune o „călătorie” spre inima omului, atât de părăsită astăzi, spre sufletul românesc neîntinat de vremuri, spre privilegiul de a iubi și de a râde! Cei care-și vor lua „bilet”, vor avea șansa să se regăsească în ceea ce sunt și, mai ales, în ceea ce au nevoie sa fie! Vor fi „stații” în care vor putea cugeta asupra vieții, altele în care își vor aduce aminte de taina iubirii și multe altele în care vor redescoperi bucuria vieții!” Dan Puric

Trailer   

 

Foto Florin Ghioca

Bilete la Călătoria

Sâmbătă, 15 iunie, ora 19:00
Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”, Sala “Ion Caramitru”