Menu
Călătoria unui suflet în Mandalay Călătoria unui suflet în Mandalay

Călătoria unui suflet în Mandalay

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Front seat – Cu acest bilet va puteti garanta locul in primele 8 randuri ale salii

Călătoria unui suflet în Mandalay un live performance al grupului Mandalaydupă un text de Andreea Crepcia

Mandalay propune un „world music” contemporan, o muzică în care improvizația trece de la jazzy la etno realizând o îmbinare stilistică între culturi aparținând unor spații și timpuri diferite, am putea-o numi spiripop.

Călătoria unui suflet în Mandalay face legatura între est și vest, între exotismul melodiilor orientale și bogăția armonică a formelor europene. Instrumente acustice și electronice se îmbină armonios într-un sunet bogat ce surprinde prin originalitatea frazelor și a ritmurilor. Este prezentat ca un spectacol muzical, dar, în fapt, este mai mult decât atât. El intră în sufletul privitorului și îl poartă într-o călătorie departe de prezentul cotidian. Este poate acea lume secretă în care ne 

găsim refugiul dorințelor și speranțelor noastre, acea gură de aer atunci cand vrem să ne eliberăm de constrângerile și limitările existenței. Unii ar putea-o numi Shangri-la, alții lumea copilăriei, alții visare. În fapt, spectatorul trăiește bucuria poveștii de pe scenă, purtat de lirismul melodiilor și de tumultul percuțiilor.

Bilete la Călătoria unui suflet în Mandalay

Momentan nu sunt reprezentații programate.