Menu
Café concert, muzica iubirii Café concert, muzica iubirii

Café concert, muzica iubirii

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: café concert
Durata: 1h 30min (fara pauza)
Componenta muzicala:
Geanina Meragiu – capel maestru
Mihaela Stoian – vioara
Gabriela Florea – violoncel
Radu Petrovici – contrabas
Madalina Ene – pian
Ana-Maria Radu – oboi
Imola Tamas – percutie

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

Pret Bilet: 59 lei

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

In premiera pe scena Gradinii Alhambra, orchestra de salon “Maestrul Hiram” – un proiect care vrea sa aduca in atentia publicului ambientul muzicii de salon. Acest gen de orchestre a atins maximul de popularitate in Europa in secolul al XIX-lea, iar astazi reintra in peisajul cultural romanesc, prin lucrari autentice, care poarta aerul unei epoci apuse. Ca stil muzical, “café-concertul” a aparut in Franta sfarsitului de secol XVIII, devenind una dintre cele mai cautate si cerute distractii.

Bilete la Café concert, muzica iubirii

Momentan nu sunt reprezentații programate.