Menu
Buzunarul cu paine Buzunarul cu paine

Buzunarul cu paine

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru actori, accesul in sala de restaurant se face cu 90 de minute inainte de inceperea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mancare si bauturi. Va informam ca ultima comanda va fi preluata cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

O fabula urbana interactiva despre Romania de azi.

Autor: Matei Visniec
Regie:
Alexandru Bogdan
Tip spectacol: fabula urbana
Durata: 1h 30min

Distributie:
Stefan Pavel
Alexandru Nagy

Pret Bilet: 69 lei

Sinopsis

„Buzunarul cu paine a pornit de la o situatie reala. Intr-o zi, mergand cu bicicleta (pe vremea cand eram profesor navetist la tara, la 30 de kilometri de Bucuresti), am descoperit un caine aruncat intr-o fantana parasita. Mi s-a parut atat de extraordinar acest fapt, atat de incredibil… mi-am spus: cainele acesta sunt eu, trebuie sa scriu aceasta piesa. Era in 1984, toata Romania am vazut-o aruncata in aceea fantana, cainele acela era imaginea, metafora unei Romanii care se zbatea si nu reusea decat sa latre, sa urle. Deci totul este un mister, iar textul ideal este de fapt cel care se scrie singur, dintr-o situatie dramatica foarte puternica. Simt uneori, scriind, ca eu nu sunt decat mesagerul care transmite mesajul” – Matei Visniec

Spectacolul face parte din conceptul „Pofta de teatru”, in care „gurmanzii” pot savura spectacole originale, in timp ce se bucura de preparatele Restaurantului Elisabeta. Iti recomandam sa vii cu cel putin o ora inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa-ti preluam comanda. Ultima comanda se face cu 30 de minute inainte de inceperea evenimentului.

Bilete la Buzunarul cu paine

Momentan nu sunt reprezentații programate.