Menu
Bună seara, doamnă! Pian & poezie cu Mădălina Pașol & Adam Eduard Bună seara, doamnă! Pian & poezie cu Mădălina Pașol & Adam Eduard

Bună seara, doamnă! Pian & poezie cu Mădălina Pașol & Adam Eduard

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Bună seara, doamnă! Pian & poezie

Mădălina Pașol & Adam Eduard

Front Seat – Cu acest bilet vă puteți garanta locurile în primele 8 rânduri ale sălii.

Poezie si pian – dragoste, comedie, muzică romantică de pian

Mădălina Pașol – pianist concertist

Adam Eduard – actor TNB

Rețeta e așa: se ia Mădălina Pașol, una bucată pianistă de renume European, cu concerte la Berlin, Roma, Paris, Ateneul Român, Opera Națională și multe alte săli de spectacole din toată țara și se pune împreună cu Eduard Adam, una bucată actor al Teatrului Național din București, cu un talent înnăscut de recitator, cizelat sub îndrumarea lui Ion Caramitru, regretatul actor și fost director al TNB. Ce iese de aici? Păi, o poezie de spectacol.

Spectacol născut din nevoia de frumos, într-o lume încărcată de crize. O oază de normalitate, de simplitate, de emoție primară. Un act artistic simplu, dar profund, în același timp. Și cu umor, amândoi artiștii considerând că umorul face parte din viață și, deci, din orice formă de reprezentare artistică.

Îi lipsește ceva, totuși, spectacolului: patetismul. Nu-l are deloc. E o alegere conștientă, după cum vă puteți imagina. Pur și simplu poezia curge pe acordurile de pian.

Așadar rețeta e simplă. Nici nu trebuie să adăugați sare și piper. Le are din plin.

Bilete la Bună seara, doamnă! Pian & poezie cu Mădălina Pașol & Adam Eduard

Momentan nu sunt reprezentații programate.