Menu
Bull Bull

Bull

Teatru: Teatrul Mic
Durată: 1h 10m
Regia: Regia Silviu Debu Silviu Debu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Bull, așa cum sugerează și titlul, este un text care are ca temă bullying-ul la care sunt supuși angajații din mediul corporatist și nu numai. Cei care din diverse motive nu pot să „țină pasul” cu restul echipei sunt eliminați rapid dintr-un sistem bazat pe rezultate imediate și pe imagine, sistem în care se încadrează perfect și compania din piesa scrisă de Mike Bartlett.

Membrii echipei care se simt mai puternici se coalizează și se debarasează de cei pe care îi consideră a fi mai slabi, nu doar fără niciun fel de regrete, ci și fiind cuprinși de o plăcere sadică pe parcursul întregului proces care uneori seamănă cu un ritual. Corectitudinea și meritocrația sunt singurele arme pe care cel ce urmează a fi sacrificat le poate folosi pentru a se apăra. Dar oare lumea în care trăim se bazează pe astfel de valori pentru a merge mai departe?”

Silviu Debu

 

Bull” de Mike Bartlett a avut premiera în anul 2015, pe scena Teatrului Young Vic din Londra și este câștigatoarea premiului UK Theatre pentru Cea mai bună piesă nouă și a premiului Olivier pentru performanțe remarcabile într-un teatru asociat.

 

 

TARIF: 50 lei / 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari*

DURATA: 1h 10 min.

 

Data premierei: 8 mai 2021

Credit foto: Adi Bulboacă

 

*Reducerea se aplică doar la casele de bilete ale teatrului.

Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după începerea spectacolului accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

De asemenea vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

 

 

Bilete la Bull

Momentan nu sunt reprezentații programate.