Menu
Bucharest Jazz Orchestra: Sophisticated Lady Bucharest Jazz Orchestra: Sophisticated Lady

Bucharest Jazz Orchestra: Sophisticated Lady

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Eveniment dedicat zilelei de 8 martie: Ziua Internațională a Femeii

Poeții s-au întrecut în a-i lăuda frumusețea și bunătatea în versuri nemuritoare; pictorii au folosit toate culorile curcubeului  pentru a-i surprinde, pe pânzele lor, zâmbetul și privirea senină; compozitorii au ales cu grijă melodiile, armoniile și ritmurile care să îi imite mersul, râsul, unduirile trupului… Femeia! O nesecată sursă de inspirație pentru toți creatorii de frumos! De secole, aceștia nu obosesc să-i aducă ofrande, oricând, în orice condiții, cu orice ocazie dar, mai ales, la începutul primăverii, în primele zile ale unui martie ce se dorește mereu viu, strălucitor, dătător de speranță, timp în care natura renaște și, odată cu ea, explodează și bucuria de a trăi. De 1 martie se oferă  tuturor femeilor mărțișoare, simbol al primăverii dar și al iubirii, timide sau năvalnice, juvenile sau mature. O săptămână mai târziu,  se oferă flori și daruri simbolizând, de astă dată nu numai dragoste ci și respectul și recunoștința pe care femeia le merită din plin.

Din 1977, 8 martie a devenit  sărbătoare internațională păstrată apoi, ca tradiție, în majoritatea țărilor din Europa și SUA. În acest martie 2022 încă trist și cu răni nevindecate, Bucharest Jazz Orchestra elogiază primăvara, bucuria unui nou început plin de speranțe dar mai ales, elogiază femeia, fără de care viața nu ar putea exista, oferind un concert intitulat „Sophisticated Lady” la care vor participa solistii săi de suflet Irina Sârbu și Adrian Nour alături de  invitatele lor, Ana Maria Munteanu, Sorina Georgiana Rotaru și Ana Maria Roșu!

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Bucharest Jazz Orchestra: Sophisticated Lady

Momentan nu sunt reprezentații programate.