Menu
Boom vol. 2 | X-FEST Boom vol. 2 | X-FEST

Boom vol. 2 | X-FEST

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 1h 10m
Regia: Regia Rostislav Novák Jr
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Cirk La Putyka, Praga, Cehia

Spectacol prezentat în parteneriat cu Teatrul Excelsior în cadrul XFest

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 6 ani

spectacol jucat în limbile engleză, cehă și ucrainiană cu traducere în limbile română și engleză

 

Generația Z. Generația cu ochii în telefon. Tinerii. Care sunt valorile și visurile lor? Chiar trăiesc ei în izolare cu telefoanele în mână și căștile în urechi? În apogeul circului, ei vor spune povestea lui. Vor spune povestea libertății și a tuturor lucrurilor care ne mișcă și pe care le avem în comun. Vino și experimentează incredibila energie a tinerei generații, adusă în același loc de război și oferită prin intermediul circului.

Tinerii artiști din compania Cirk La Putyka, Kyiv Circus și Theater Academy se vor întâlni în scenă și îți vor prezenta momente extraordinare de acrobație în doi, cyr wheel, aerials, hula hoop, Chinese pole, jonglerie, precum și momente de clovnerie, break dance, street dance sau dans contemporan. Toate acestea acompaniate de muzică electronică live. Prin arta circului, artiștii vă vor oferi perspectiva lor de viață, care poate deveni inspirație pentru noi toți.

În perioada 7 – 15 octombrie 2023, Teatrul Excelsior organizează prima ediție a X-FEST, Festivalul Internațional de Teatru Tânăr Excelsior. Nouă zile și nopți în care teatrul cu, despre sau pentru tineri va lua cu asalt Bucureștiul, în cadrul unui eveniment de amploare, unic în peisajul cultural al Capitalei.

 

Trailer  

 

Credit foto: Lukáš Bíba, Tomáš Třeštík, Petr Chodura

 

Bilete la Boom vol. 2 | X-FEST

Momentan nu sunt reprezentații programate.