Menu
Bogat. Cu orice preț… Bogat. Cu orice preț…

Bogat. Cu orice preț…

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Celina Nițu Celina Nițu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Un spectacol puzzle plin de suspans si adrenalină, unde misterul și situațiile limită se împletesc perfect cu ironia și umorul fin. Rolul tău este să pui piesele de puzzle la locul lor!

Spectacolul spune povestea lui Ed Jesson, un tânăr ce provine dintr-o familie cu istoric violent, care încearcă să-și croiască propriul drum în viață și să se depărteze de prestările familiei.

Parcursul luminos al vieții luate în propriile mâini este deturnat de un accident prostesc, iar din acel moment destinul implacabil se developează cu puterea și viteza unei avalanșe. O avalanșă care distruge tot în jur.

Tânărul navighează printr-o lume plină de mafioți, escroci și ego-uri puternice, îndreptându-se inconștient spre inevitabil, într-o societate fără considerație pentru fragilitatea umană.

O femeie frumoasă căreia i-a jurat că vor fi „împreună până când moarte îi va despărți” îi este alături, dar pentru cât timp?

Ce este dispus să facă pentru a se îmbogăți, cât de adânc este dispus să sape pentru a-și atinge visul? Rămâne de văzut.

Spectatorii sunt invitați să reconstituie puzzle-ul vieții unui tânăr care se străduiește să ajungă cineva și să iasă din zona de invizibilitate, cu orice preț.

„Nu contează cât de adânc ne îngropăm relele, ele au mereu tendința de a ieși la lumină” – Ed Jesson.

Spectacol după un text de C. B. Gilford, inclus de Afred Hitchcock în selecția de povestiri „The graveyard man”, tradus și dramatizat de Celina Nițu.

 

O producție CrisACT PRODUCTION. Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.     

Bilete la Bogat. Cu orice preț…

Momentan nu sunt reprezentații programate.