Menu
Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă) Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă)

Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă)

Teatru: Teatrul de Stat Constanța
Durată: 1h 40m
Regia: Regia Gelu Colceag Gelu Colceag
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Bigamul…după 20 de ani” (Prins în plasă) prezintă încurcăturile și situațiile mai mult decât amuzante provocate de taximetristul John Smith, atunci când încearcă să păstreze aparențele de soț și tată devotat celor două familii aflate în două cartiere distincte din Londra. 

Piesa „Prins în plasă” scrisă de faimosul dramaturg și actor britanic Ray Cooney a înregistrat un succes uriaș pe scenele teatrelor din Europa și din America și a fost nominalizată în anul 2002 la Premiile Olivier.

Pe scena Teatrului Mic „Bigamul” a mai cunoscut o montare de succes în anul 1993, cu Dan Condurache, Mihai Dinvale și Dana Dembinski- Medeleanu în rolurile principale.

„BIGAMUL Teatrului Mic în regia lui Gelu Colceag, asistent regie Teodora Petre, cucerește spectatorul oricât de pretențios, deprimat, mofluz ar fi acesta, făcându-l să râdă în hohote, să se simtă prins în vârtejul încurcăturilor ce parcă nu se termină, să simpatizeze absolut personajele, departe de orice morală sau judecată critică. (…)Pe parcursul celor 100 de minute de joc râzi mult, curat, sincer, fără interogații. ” – Alina Maer

Autor: Ray Cooney

Traducere de Marian Popescu

Asistent regie: Teodora Petre

Scenografia: Ioana Pashca

Producător: TEATRUL MIC București

Bilete la Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă)

Momentan nu sunt reprezentații programate.