Menu
BIGAMUL…după 20 de ani (Prins în plasă) BIGAMUL…după 20 de ani (Prins în plasă)

BIGAMUL…după 20 de ani (Prins în plasă)

Teatru: Teatrul Mic
Durată: 1h 40m
Regia: Regia Gelu Colceag Gelu Colceag, Teodora Petre Teodora Petre
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

„Bigamul…după 20 de ani(Prins în plasă) prezintă încurcăturile și situațiile mai mult decât amuzante, provocate de taximetristul John Smith, în timp ce încearcă să păstreze aparențele de soț și tată devotat celor două familii aflate în două cartiere distincte din Londra.

Adevărata aventură începe atunci când cei doi adolescenți ai săi- Vicki si Gavin- se cunosc pe internet şi stabilesc să se vadă, fiind convinşi că au foarte multe puncte în comun, dar mai ales faptul că au un tată cu acelaşi nume şi aceiaşi vârstă şi ocupație. John va face tot posibilul ca cei doi să nu se întâlnească. Situațiile scapă de sub control şi devin din ce în ce mai haotice, însă în joc intră şi Stanley- chiriaşul şi prietenul salvator, care-l va susține pe John până la capăt.

 

Piesa Prins în plasă” scrisă de faimosul dramaturg și actor britanic Ray Cooney a înregistrat un succes uriaș pe scenele teatrelor din Europa și din America și a fost nominalizată în anul 2002 la Premiile Olivier.

Pe scena Teatrului Mic „Bigamul” a mai cunoscut o montare de succes în anul 1993, cu Dan Condurache, Mihai Dinvale și Dana Dembinski- Medeleanu în rolurile principale.

 

Data premierei: 18 & 25 septembrie 2021

Credit foto: Bogdan Catargiu

 

DURATA: 1 h 40 min

BILETE:  Categoria I – 100 lei / Categoria II- 70 lei/ Categoria III – 50 lei/ Categoria 4 – 35 lei / Categoria 5 – 25 lei elevi, studenți și pensionari*

*Reducerea se aplică doar la casele de bilete.

 

În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscopice, care pot afecta persoanele cu epilepsie sau sensibilitate la acest tip de lumină.

Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după începerea spectacolului accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

Vă rugăm să nu folosiți telefoanele mobile pe durata desfășurării spectacolelor.

Bilete la BIGAMUL…după 20 de ani (Prins în plasă)

Momentan nu sunt reprezentații programate.