Menu
Bărbatul perfect defect Bărbatul perfect defect

Bărbatul perfect defect

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 15m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru actori, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

O comedie despre imperfecțiunea perfectă a relațiilor.

Autor: Maria Radu
Regie: Radu Gabriel
Tip spectacol: comedie 
Durata: 1h 15min (fara pauza)
Distribuție:
Liliana: Luminița Bucur
Mugurel: Oleg Apostol
Mariana: Maria Radu

Preț Bilet: 49 lei

Sinopsis

Radu Gabriel semnează regia unei comedii despre imperfecțiunea perfectă a relațiilor.

Femeile caută cu înverșunare bărbatul ideal, care să poată fi și iubit, și soț, și amant, și prieten, și psiholog, și șofer, și și și… Mugur Mugurel este unul dintre acei bărbați perfecți – până în momentul în care intervine realitatea, cu care Mariana și Liliana trebuie să se confrunte. Ce faci cu un bărbat după ce te-ai îndrăgostit de el, l-ai cunoscut și… ai realizat că s-ar putea să nu fie întocmai perfect?

Spectacolul face parte din conceptul „Poftă de teatru”, în care „gurmanzii” pot savura comedii originale, în timp ce se bucură de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

Bilete la Bărbatul perfect defect

Momentan nu sunt reprezentații programate.