Menu
Balul Bucureștiului Interbelic Balul Bucureștiului Interbelic

Balul Bucureștiului Interbelic

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Balul Bucureștiului Interbelic. Ediția a 8-a

Un eveniment organizat de Fundația Calea Victoriei

la Palatul Bragadiru

Ați visat vreodată să trăiți într-o lume în care sunt organizate serate dansante, baluri fastuoase la care doamnele merg îmbrăcate în rochii retro elegante, împodobite cu șiraguri de perle și pene, iar domnii cu joben poartă smoking-uri dichisite și ceasuri cu lanț de aur?

Balul Bucureștiului Interbelic îți oferă minunata șansă să trăiești o seară în atmosfera anilor ’20 -’30, să asculți jazz, să dansezi pe ritmuri de foxtrot, charleston sau tango și să intri în povestea unor personaje de acum 100 de ani, într-o companie selectă. Ne vom bucura de socializare, de atmosfera ludică cu parfum vintage, de o călătorie 

memorabilă în perioada cosmopolită în care Bucureștiul era supranumit Micul Paris, în decorul strălucitor al Palatului Bragadiru, atât în sala mare de bal, cât și pe terasa răcoroasă și înverzită.

Programul pregătit de Fundația Calea Victoriei include momente de dansuri retro, scenete comice din Bucureștiul de altădată, muzică live cu Raluca Dumitrescu, demonstrații de dansuri interbelice care vor prezenta pașii și ritmurile de odinioară participanților, precum și masa festivă, sub formă de bufet, cu gustări și băuturi savuroase.

Vestimentația participanților la bal va fi de inspirație interbelică, doamnele și domnișoarele sunt invitate să poarte rochii flapper, charleston din anii ’20, sau rochii lungi din anii ’30, care machează formele corpului, machiaj smokey eyes, coafuri bob și accesorii cochete, iar domnii pot purta frac sau costum negru de seară. Cele mai inspirate 

costume și cei mai buni și dezinvolți dansatori vor fi premiați în cadrul Balului Bucureștiului Interbelic cu daruri alese.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit.

Bilete la Balul Bucureștiului Interbelic

Momentan nu sunt reprezentații programate.