Menu
Baba care ascultă abba Baba care ascultă abba

Baba care ascultă abba

Teatru: Teatrul Metropolis
Durată: 1h 45m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Baba care ascultă ABBA

de Catherine Aigner

 

O comedie dulce – amăruie

BABA CARE ASCULTA ABBA este povestea a două femei care își retrăiesc  tinerețea, simbolizată de muzica cunoscutei formații, ABBA. 

O comedie dulce – amăruie despre sensul vieții, despre părinți și copii, despre încredere și prietenie.

 

  “Dragostea și râsul sunt cele mai bune leacuri pentru a putea trece cu sens prin această viața scurtă și destul de complicată pentru fiecare dintre noi. Dacă Dumnezeu îți mai face cadou și simțul umorului ești salvat Și dacă printre hohotele de râs îți apare o lacrimă, vino să dansezi cu „Baba” și să asculți ABBA.”

Luminița GHEORGHIU – actriță

“La teatru, batrânețea tulbură când da lecții de înțelepciune, nu de mondenitate. ” Frumusețea ridurilor ” pentru a-l cita pe Peter Brook, contează mai mult decât liftingul, căci, de data asta, adevărul învinge falsul. Dar ce trebuie făcut pentru ca acest adevăr să nu devină spectacol, marfă de vânzare. Ne impresionează nu actorul care se resemnează în fața vârstei invadatoare, ci actorul care ne îngăduie sa asistăm la îmbatrânirea lui…  povestea unor ființe care emoționează, și nu comercializarea batrâneții. Pe scenă, actorul în vârstă îl răscumpară pe omul care îmbătrânește în sală.” 

Emilia DOBRIN – actriță

“In viață, nu primim decât fix ceea ce merităm și, în mod implacabil, suntem consecințele propriilor fapte. De aceea, e important cum îmbatrânim, cum ne creștem copiii, cum ne creștem părinții. De aceea, e important să ne antrenăm toleranța, generozitatea și umorul. Când acestea trei nu mai fac casa bună cu traiul nostru, apar, inevitabil, acreala și răutatea și începem să ne călcăm pe cap între noi. Exercițiul de recuperare a bucuriei trebuie făcut ca o gimnastica zilnică…”

Theo HERGHELEGIU – regizor

 

 

Cu: Luminița GHEORGHIU, Emilia DOBRIN, Ion ARCUDEANU, Dana VOICU, Gabriel DUȚU

 

 

 

Bilete la Baba care ascultă abba

Momentan nu sunt reprezentații programate.