Menu
Artă Artă

Artă

Teatru: Teatrul Elisabeta
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru actori, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

O satiră inteligentă despre subiectivitatea artei, dar și a prieteniei. 

Regie: Raluca Ghervan
Tip spectacol:
comedie

Distribuție: 
Serge: Raoul Alexis Ipate
Marc: Florin Negrean
Yvan: Benedek András

Preț Bilet: 25 lei

Sinopsis

Achiziționarea unui tablou alb, cu dungi albe pe un fond alb, pune la grea încercare prietenia dintre Marc, Serge și Yvan. Dialogul nesfârșit între 3 bărbați, care ironizează societatea contemporană și ilustrează absurditatea mondenității, poate fi privit și în cheie dramatică, dar și în cheie comică.

Spectacolul „Artă” este despre prietenie, despre tovărășia dintre bărbați, despre competiție, dar și despre societate și felul în care am ajuns să ne raportăm la artă și valori.

Spectacolul face parte din conceptul „Poftă de teatru”, în care „gurmanzii” pot savura comedii originale, în timp ce se bucură de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

Bilete la Artă

Momentan nu sunt reprezentații programate.