Menu
Arlecchino se întoarce! Arlecchino se întoarce!

Arlecchino se întoarce!

Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Arlecchino se intoarce mai devreme dintr-o călătorie la proaspăta lui soție, Zâna Poveștilor. Momentul este mai mult decât potrivit, pentru că Zâna are mare nevoie de ajutorul său. În fiecare an, un hoț apare la palat și fură din curtea palatului ceva de preț, ceva miraculos, ceva cu puteri magice.

Oare va reuși Arlecchino sa prindă hoțul? Oare va reuși Arlecchino să îi indeplinească Zânei un vis pe care il are încă din copilărie? Sau va da greș și va găsi o scuză, așa cum face de multe ori? Nu știm nici noi. Ceea ce știm este că Arlecchino caută să ia în aventurile lui cât mai mulți copii pentru că în felul acesta, șansele sunt mai mari. Ne vedem într-o nouă poveste plină de aventuri, râsete și magie!

În funcție de ora de începere, accesul în sală se poate face cu o oră / cu 40 de minute mai devreme, fiind permis cu până la 10 minute înainte de spectacol. Așezarea se realizează la mese de 2 (nr. limitat), 3 sau 4 locuri, în regim de teatru-cafenea (în funcție de disponibilitatea de la fața locului, există posibilitatea împărțirii mesei cu alte persoane). Informații suplimentare, la nr. de telefon 0773 825 249.

Bilete la Arlecchino se întoarce!

Momentan nu sunt reprezentații programate.