Menu
Aproape Aproape

Aproape

Teatru: Teatrul Excelsior
Durată: 1h 50m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

(Titlul original ALMOST, MAINE)

Merită să-ți ascunzi inima într-o pungă de hârtie? Câtă iubire poți depozita într-o magazie? Sau cum ar fi să descoperi că, uneori, dragostea apare fix acolo unde nu te aștepți? Veți afla răspunsul în nouă povești-spectacol care se nasc din miracolul apropierii de celălalt. Din firesc, din ezitări, stângăcii, emoții – departe de scenariile complicate pe care le fabricăm în spațiul „safe” al minții noastre. O comedie romantică presărată cu accente de realism magic, spectacolul APROAPE explorează micro-universul relațiilor umane și vorbește despre puterea apropierii autentice de a tansforma griuri incerte în culori pure.

Într-o atmosferă aproape-(supra)realistă, locuitorii unui aproape-oraș din Nordul îndepărtat al Americii devin protagoniștii unor happening-uri care îi surprind în diverse ipostaze ale iubirii. Ei descoperă că dragostea poate lua cele mai neverosimil de concrete sau abstracte forme. Poate fi o întâlnire întâmplătoare sau o prietenie care devine mai mult. O scânteie de speranță născută dintr-un fapt banal. Poate fi chiar în fața ta… Poate topi timpul și spațiul. Și zăpada, uneori.

APROAPE, de John Cariani, adună poveștile a nouă cupluri care, în aceeași seară friguroasă, în același orășel de la capătul lumii, sunt martorii aurorei boreale și al unui miracol poate mai spectaculos, chiar dacă mai intim – înțelegerea propriei vieți. Acest loc se numește Aproape pentru că e aproape adevărat. Oamenii care locuiesc aici sunt aproape fericiți, aproape disperați, aproape singuri, aproape pierduți și, prin asta, seamănă cu fiecare dintre noi. Lucrurile care se întâmplă aici, aproape la capătul lumii, sunt aproape la fel ca realitatea și aproape magice.” – Eugen Gyemant, regizor

Bilete la Aproape

Momentan nu sunt reprezentații programate.