Menu
Aproape rude Aproape rude

Aproape rude

Teatru: Teatrul Elisabeta
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Din respect pentru actori, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. Vă informăm că ultima comandă va fi preluată cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Ai grijă în papucii cui te pui!

Regie: Raluca Ghervan
Adaptare după textul „Totul e relativ” al autorului Alan Ayckbourn

Tip spectacol: comedie

Distributțe:
Greg: Alexandru Prica
Ginny: Doina Teodoru
Philip: Andreas Petrescu
Sheila: Costina Cheyrouze

Preț Bilet: 69 lei

Sinopsis

Ginny și Greg se iubesc, dar la fel o fac și Ginny cu Philip, si Philip cu Sheila. “Aproape rude” este o comedie care îmbină situațiile comice cu cinismul sentimentelor… relative. Cand Greg găsește o pereche de papuci sub patul lui Ginny, lucrurile încep să ia o întorsătură neașteptată: pentru a-și ascunde infidelitatea, Ginny minte că sunt papucii tatălui ei.

Plecând pe urmele iubitei, Greg dă nas în nas cu cel pe care îl crede tatăl lui Ginny – amantul, care joacă rolul figurii paterne. Doar că… nimeni nu i-a spus și soției lui, Sheila, despre tot acest spectacol. Motiv pentru care întâlnirea dintre Greg, Ginny, Philip și Sheila devine una pe cât de amuzantâ, pe atât de explozivă.

Spectacolul face parte din conceptul „Poftă de teatru”, în care „gurmanzii” pot savura comedii originale, în timp ce se bucură de preparatele Restaurantului Elisabeta. Ultima comandă de mâncare se va prelua cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. De asemenea, te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea evenimentului.

Bilete la Aproape rude

Momentan nu sunt reprezentații programate.