Menu
Aproape Înger Aproape Înger

Aproape Înger

Teatru: Teatrul Godot
Regia: Regia Alexandru Pribeagu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Aproape Înger

de Andrei Slăvuțeanu

Regia și adaptarea: Alexandru Pribeagu

PR-Media: Alexandru Filiomn

Aproape Înger este un spectacol ce a rezultat din întâlnirea mai multor orizonturi artistice.  Acestea au generat o fresca modernă a realităților pe care omul le trăiește într-un cuplu. Acțiunea se desfășoară într-o manieră atemporală, respectiv decuplată de orice reper temporal, dar cu intenția de a dilata fiecare moment, acompaniat de muzică.

Orice cuplu suferă o eroziune sufletească odată cu trecerea timpului care se observă în cele mai mici gesturi, în cele mai banale lucruri care alcătuiesc decorul fiecăruia, fie că vorbim de cel interior sau exterior. Astfel, interstițiile dintr-un cuplu ajung să definească forma și forța iubirii, lăsând cuvântul și gestul să intre într-un joc complicat care presară imprevizibilul peste toată acțiunea.

Spectacolul e o invitație către lumea cuplurilor moderne, sufocate de absența cuvintelor, de tot ceea ce nu reușim să exprimăm atunci când abia începem să învățăm complicate artă de a trăi în doi. Muzica scoate la iveală tot acest spațiu creat, aducând valențele unei lumi posibile, mai bune.

Pariul e cu sine, iar Celălalt devine motivul excelent al unei călătorii promițătoare de Viitor. O posibilă concluzie poate fi aceea că: Pendulând în cuplu între muzică și gest, fiecare este un înger incomplet ce-l caută pe Celălalt pentru un plan de împlinire comun.

Regia și adaptarea: Alexandru Pribeagu

PR-Media: Alexandru Filiomn

O producței ExNovo Agency

Bilete la Aproape Înger

Momentan nu sunt reprezentații programate.