Menu
Aproape Înger Aproape Înger

Aproape Înger

Teatru: Teatrul Național „Radu Stanca”
Regia: Regia Alexandru Pribeagu
Autor: Autor Andrei Slăvuțeanu
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Aproape Înger, un spectacol ce scoate la iveală frumusețea lumii noastre interioare, anxietățile și nevoia de fericire și iubire

Un spectacol ce a rezultat din întâlnirea mai multor orizonturi artistice ce au generat o frescă modernă a realităților pe care omul le trăiește într-un cuplu.

Acțiunea se desfășoară într-o manieră atemporală, respectiv decuplată de orice reper temporal, dar cu intenția de a dilata fiecare moment, acompaniat de muzică. Coloana sonora, realizata live, te poarta prin chansonul frantuzesc, splendoarea chitarii spaniole, acorduri de jazz si blues.

Doi actori și doi muzicieni se întâlnesc în scena pentru a da forma și sunet unui text în care El și Ea își vorbesc fără reguli, dintr-o perspectiva inedită. O lecție deschisă despre ceea ce nu se aude și nu se vede între El și Ea. Un spectacol ce nu respectă prea multe reguli, pentru că nu se bazează pe ele și încearcă să ofere o privire diferită într-o situație obișnuită.

”Aproape Înger a generat o manieră de a înțelege omul. Pledând pentru îmbinarea dintre arta corporală și muzică, dăm frâul liber unei expresii care lasă imaginația să zboare către locuri noi, nebănuite. Chiar dacă vorbim despre aceleași locuri comune, în esență, raportarea noastră la ele naște originalitatea.

Aproape Înger scoate la iveală frumusețea lumii noastre interiore și developează fricile, anxietatea, precum și nevoia de fericire, de iubire, care definesc omul aproape „ceva”, aproape perfect în căutarea perfecțiunii”, explică Andrei Slăvuțeanu, creatorul conceptului.
”Aproape Înger” este o căutare a muzicii create de noi din care seva dragostei sa manifestă ca cea mai puternică forță din univers. Și această forță nu poate fi scoasă la iveală decât printr-un conflict care pleacă din interior și exterior, oferind publicul experiența unei întâlniri banale cu sine ce promite schimbarea ”decorului” interior.

Bilete la Aproape Înger

Momentan nu sunt reprezentații programate.