Menu
Aniversarea & Impromix Aniversarea & Impromix

Aniversarea & Impromix

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Durată: 50 minute
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

La ora 21.00, în cadrul Comedy Impro Fest, vor avea loc două spectacole de Long Form & Short Form!

Aniversarea by Improhub

Cu toții am participat la o Aniversare. Fie că a fost a noastră și ne-am invitat prietenii, fie a unui părinte, a soțului, a soacrei, a amantei sau chiar o aniversare în muncă! Asta numai publicul o va decide! Pentru că este un show 100% improvizat și 100% spumos.

Cei din Improhub au descoperit improvizația la Academia de improvizație Improvisneyland, după care au dus mai departe creația pe culmi improvizate.

Ei sunt: Camelia Manole, Cătălin Dinescu, Dana Dincă, Florin Done, Gabriel Oprea și Sabina Uța.

Impromix

După cum spune și titlul, Impromix este un mix de improvizatori, care vor evolua pentru prima oară cu toții în această formulă. Sub bagheta lui Axel Moustache, improvizatorii o să treacă prin provocări care mai de care mai ingenioase și mai spectaculoase.

Pregătiți-vă pentru un show interactiv, în care veți avea ocazia să fiți chiar voi cei care vor lansa anumite provocări improvizatorilor.

Cine va urca pe scenă? Secret! Dar ce vă putem spune este că vor fi improvizatorii talentați la început de drum, alături de improvizatori cu experiență. De neratat!

Înainte să cumperi bilet doar la această reprezentație, îți dăm un hint: poți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din această zi.

 

*Weekendul 1 – 2 octombrie vă așteaptă cu improvizație si cu comedie cât cuprinde la Teatrul Național București, la cel mai spectaculos festival de impro!

Nu mai puțin de 17 spectacole și peste 8 ore de teatru, improvizație și sketch comedy vă așteaptă să râdeți cum nu ați mai râs demult, toate spectacolele având audiență pentru întreaga familie, fără limită de vârstă.

Comedy Impro Fest este organizat cu ocazia împlinirii a 12 ani de Academia de improvizație Improvisneyland. Spectacole sunt inovative, inspirate din filme sau romane, în versuri sau bazate pe teatru non-verbal, cu provocări, pe muzică sau la liber. În cadrul spectacolului Improjam, spectatorul este încurajat să urce chiar el pe scenă.

Vă invităm să studiați programul cu atenție și sperăm să vă revedem în sală. Și un mic hint din partea noastră, puteți alege Day Pass pentru a avea acces la toate evenimentele din ziua respectivă (5 reprezentații, 5 ore de show, distractie, voie buna si umor cat cuprinde)

Spectacolele sunt organizate de Syarela Arts în colaborare cu Fundația Ileana Mustatză.

Bilete la Aniversarea & Impromix

Momentan nu sunt reprezentații programate.