Menu
Aniversar Bucharest Jazz Orchestra – 10 Years Old Love Affair Aniversar Bucharest Jazz Orchestra – 10 Years Old Love Affair

Aniversar Bucharest Jazz Orchestra – 10 Years Old Love Affair

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Bucharest Jazz Orchestra vă invită la Teatrul Godot Sâmbătă, 12 Februarie 2022 la ora 19.00 să aniversăm împreună 10 ani de activitate cu un concert dedicat zilei îndrăgostiților. Alături de cei 14 instrumentiști ai ansamblului vor concerta și câțiva soliști invitați surpriză.

În seara evenimentului casa de vinuri Gramofon Wine lansează o ediție limitată dedicată orchestrei – Aniversar Bucharest Jazz Orchestra. Înființat în februarie 2012, la inițiativa trompetistului Sebastian Burneci, a trombonistului Florian Radu și a dirijoarei Simona Strungaru, Bucharest Jazz Orchestra se bucură de o bogată activitate pe scena jazzului românesc și de colaborări cu nume importante ale genului.

În anul 2015, apare discul de debut al orchestrei, „Povești din București”. Ansamblul concerteaza la Bucharest Jazz Festival 2014 prezentand repertoriul original care avea sa devina Povesti din Bucuresti, BJF 2018 impreuna cu grupul Blue Noise si la BJF 2019 avandul ca invitat pe trompetistul american Alex Sipiagin. In vara anului 2019 Bucharest Jazz Orchestra lanseaza alaturi de Irina Sarbu proiectul “Urban Sky Swing” in cadrul programului Jazz in TNB la Teatrul National din București avându-l ca invitat special pe regizorul Nae Caranfil. Din componența orchestrei fac parte muzicieni de top ai scenei bucureștene, unii dintre cei mai importanți muzicieni de studio ai scenei comerciale dar și membri ai Orchestrei Naționale Radio și ai Filarmonicii George Enescu.

Simona Strungaru – dirijor

Cătălin Milea – saxofon alto

Paolo Profeti – saxofon alto

Eugen Mamot – saxofon tenor

Marcel Pascu – saxofon bariton

Sebastian Burneci – trompetă

Silviu Groaza – trompetă

Laurențiu Moise – trompetă

Florian Radu – trombon

Adrian Cojocaru – trombon

Cristian Lăbuș – trombon bas

George Natsis – pian

Adrian Flautistu – bas

Iulian Nicolau – tobe

Teatrul Godot funcționează sub forma unui Café-Teatru. Rezervările la mese se vor face în ordinea achiziționării biletelor, indiferent de platforma de pe care cumpărați biletele. De asemenea, această rezervare se anulează dacă nu vă veți prezenta în sala de spectacol cu 15 minute înainte de ora începerii spectacolului. Vă recomandăm, totuși, să ajungeți cu cel puțin 45-30 de minute înainte de ora anunțată, pentru a putea prelua comenzile dvs. de la mese cât mai prompt și eficient. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută pe tot parcursul spectacolului, de aceea, servirea la mese se oprește pe toată durata reprezentației.


IMPORTANT

Avand in vedere reglementarile in vigoare, in contextul pandemiei Covid19:

! Participarea la spectacol este permisa in baza unui Certificat Verde valid, care sa ateste vaccinarea completa (10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare) sau trecerea prin boala (perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii cu Covid-19).

-In cadrul evenimentului, purtarea mastii de protectie este obligatorie.

-Este obligatorie respectarea locurilor marcate in sala.

-Dupa incepera spectacolului accesul publicului in sala nu mai este permis. 

-Pe durata spectacolului publicul este rugat sa inchida telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea si inregistrarea audio nu sunt permise.

-Va rugam sa respectati ora de incepere a spectacolului, scrisa pe bilet. Spectacolul incepe in cel mai scurt timp, odata cu incheierea tuturor pregatirilor tehnice necesare.

-Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora anuntata, nu da dreptul la returnarea costului biletului sau l;a utilizarea lui la o prezenta ulterioara.

-Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnata doar in cazul anularii/reprogramarii spectacolului. 

-Din respect pentru actori si spectatori, va rtugam ca in timpul spectacolului, sa tineti telefoanele inchise, pe modul Avion sau Silentios si sa pastrati linistea.

Bilete la Aniversar Bucharest Jazz Orchestra – 10 Years Old Love Affair

Momentan nu sunt reprezentații programate.