Menu
Andrei Irimia – Nuit Minimaliste Andrei Irimia – Nuit Minimaliste

Andrei Irimia – Nuit Minimaliste

Teatru: Teatrul Godot
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi o deschidere spre propriul sine celor care iau contact cu piesele lui.

Pornind de la această idee, artistul a lansat, în toamna anului 2019, primul său album solo, „Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, iar în noiembrie 2021, piesa „Pasărea fericirii”, în colaborare cu actorul Marius Manole.

„În viziunea mea, melancolia reprezintă un filtru de autocunoaștere, care invită la explorarea interioară, la atenția față de emoții, la o mai mare disponibilitate emoțională și «răbdare cu sine». Iar în termeni muzicali, această «răbdare cu sine» se construiește prin linii melodice simple, minimaliste.”

MĂSURI ȘI REGULI

Având în vedere reglementările în vigoare, în contextul pandemiei Covid19:

Participarea la spectacol este permisă în baza unui Certificat Verde valid, care să ateste vaccinarea completă (10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare) sau trecerea prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19).

Certificatul poate fi descărcat de aici: https://certificat-covid.gov.ro

– În cadrul evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

– Este obligatorie respectarea locurilor marcate în sală.

– După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.

Bilete la Andrei Irimia – Nuit Minimaliste

Momentan nu sunt reprezentații programate.