Menu
Analia Selis – Tango Auténtico Analia Selis – Tango Auténtico

Analia Selis – Tango Auténtico

Teatru: Teatrul Godot
Locuri: 63 locuri disponibile
Următoarea reprezentație:
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 88.21 lei
bilete pe mystage.ro

Descrierea spectacolului

ANALIA SELIS prezintă:

„TANGO AUTÉNTICO” – TURNEU NAȚIONAL ANIVERSAR

20 de ani de carieră artistică și 10 ani de tango

Julian Caeiro (pian și aranjamente muzicale)

Damian Foretic (bandoneón)

Între 10 mai și 8 iunie 2024, ANALIA SELIS și invitații săi din Argentina prezintă publicului român turneul național „TANGO AUTÉNTICO”.

Într-un frumos parcurs artistic construit între țara sa natală (Argentina) și țara de adopție (România), turneul marchează 20 de ani de carieră artistică în România și 10 ani de când Analia Selis și-a dedicat întreaga activitate tangoului, dăruind publicului o serie de proiecte concepute în jurul celui mai pasional gen muzical.

În 2022, Comitetul Interministerial Argentinian i-a acordat distincția de „Country Brand Ambassador”, ca rezultat al contribuției sale la construirea identității naționale argentiniene în străinătate. Turneele naționale „Vă place tango?”, „Tango Simfonic”, „ArgEnTango”, „Symphonic Piazzolla”, „Interbelic Simfonic” – sunt toate o mărturie a pasiunii și dăruirii Analiei Selis pentru muzica de tango.

Turneul va începe pe data de 10 mai la Teatrul Godot din Bucuresti de la ora 20:00. Recitalul, în formulă de trio, propune publicului un repertoriu ce combină tangouri celebre argentiniene – precum „El choclo”, „Nostalgias” sau „Milonga de mis amores” – alături de piese de tango interbelic românesc, ca „Nunuțo”, „Ce faci astă seară tu?”, „Habar n-ai tu”.

Alături de Analia Selis vor urca pe scenă doi invitați din Argentina, extrem de apreciați în lumea tangoului: JULIÁN CAEIRO (pian și aranjamente muzicale) și DAMIÁN FORETIC (bandoneón).

Pianist, compozitor și aranjor specializat în tango, născut în Buenos Aires (Argentina), Julian Caeiro a urmat studii muzicale la Conservatorul Național de Muzică „Carlos López Buchardo” (IUNA), Școala Populară de Muzică din Avellaneda (EMPA) și Universitatea Națională din Lanus (UNLA). Din 2022, Julián Caeiro semnează aranjamentele pentru Ricky Martín Sinfónico, în cadrul turneului său din Argentina și Uruguay, urcând pe scenă și ca pianist în concertele lui Ricky Martin. În prezent este director muzical al duo-ului „Caeiro Velazquez” și al grupului „Elegante Sport”, alături de care pregătește cel de-al treilea album al său.

Bandoneonist și compozitor argentinian dedicat interpretării, predării și promovării tangoului și a muzicii argentiniene, Damian Foretic a împărțit scena cu personalități ale culturii argentiniene.

În iulie 2021, a primit premiul I în cadrul Concursului Internațional „Piazzolla Trani 2021”, la categoria bandoneon solo. În august 2022, a primit premiul al III-lea la Concursul Internațional „Heinrich Band”, desfășurat la Iglesias, Italia.  În prezent, este foarte activ ca profesor și interpret. Pe lângă faptul că predă ateliere de improvizație, introducere în tango și bandoneon, întreprinde proiecte în duo – cu Juan Pablo Gallardo și Leandro Nikitoff – în Argentina, iar în Europa cântă alături de Roger Helou, Claudio Constantini, Rudi Flores, Gerardo Jerez Le Cam, Carmela Delgado, Javier Fernández și Raúl Chiocchio.

FRONT SEAT:

Cu acest bilet vă puteți asigura locul în primele 8 rânduri ale sălii

WINE TASTING MENU:

Pachetul include un bilet la concert și Meniu Wine Tasting pentru o persoană: o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri –cold cuts cheese & meat, pentru un wine pairing desăvârșit! Cu acest bilet vă asigurați locul în primele 8 rânduri ale sălii.

Bilete la Analia Selis – Tango Auténtico

Vineri, 10 mai, ora 20:00
Teatrul Godot, –
63 de locuri disponibile