Menu
An Electric Night at the Theater An Electric Night at the Theater

An Electric Night at the Theater

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 15m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Un show rock’n’roll full-electric 2023, un spectacol mélange de alternative, muzica de teatru si poezii alese.

Durata: 1h 15min (fara pauza)

Distributie:

Daniel Rocca – voce, pian, chitara
Sorin Erhan – bas, chitara
Dani Radu – chitara electrica
Constantin “Barbuta” Barbaselu – tobe, percutie

Pret Bilet: 99 lei

Sinopsis

Pentru 31 martie FiRMA anunta o seara electrica @ Teatrul Elisabeta.

“An Electric Night at the Theater” este un concert sustinut pe o scena incarcata de istorie a unui teatru atipic, gazduit de un palat interbelic, monument eclectic al Bucurestiului.

Daniel Rocca (voce, pian, chitara), Sorin Erhan (bas, chitara), Dani Radu (chitara electrica) & C-tin “Barbuta” Barbaselu (tobe, percutie) vor oferi un show rock’n’roll full-electric 2023, un spectacol mélange de alternative, muzica de teatru si poezii alese.

Vom asculta piese de pe albumele “La Orbire”, “Exit”, “Descantece” Vol I si II, “Poezii Alese” Vol I si bineinteles “Desteptarea Primaverii” ultimul material FiRMA, ce contine muzica si versuri create special de Daniel Rocca pentru spectacolul de succes cu acelasi nume. (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache)

Join us for the love of music, intru speranta!

_______________

FiRMA si-a reconfirmat in toate contextele pozitia printre cele mai importante si fascinante trupe de rock alternativ din Romania, prin acordurile originale, lirica subtila si printr-o poveste vizuala inovatoare, la baza careia sta viziunea grafica si regizorala a solistului Daniel “Rocca” Stoicea. Trupa a imbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punand intotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate si compozitia originala, de la inceputurile lor iesite din tipare din anii 2000, pana la fervoarea maturitatii actuale.

”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce reuneste un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poetilor romani, clasici si contemporani, este o coproductie FiRMA – Radio Romania care a aparut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din inregistrarile pastrate in Fonoteca Radio Romania au fost imbracate organic de compozitii muzicale originale create special pentru acest proiect de catre Daniel „Rocca” Stoicea si interpretate de trupa FiRMA.

Versurile selectate de membrii trupei FiRMA sa stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” apartin poetilor George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov si poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Carstean, Adela Greceanu si Elena Vladareanu.

Single-ul “Daca Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, care combina creatia si interpretarea muzicala marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitand versurilor sale, a fost votata „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.

Bilete la An Electric Night at the Theater

Momentan nu sunt reprezentații programate.