Menu
Amanta Amanta

Amanta

Teatru: Teatrul Naţional „I.L. Caragiale”
Regia: Regia Armand Calinovici
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Spectacol independent găzduit de Teatrul Național din București. Răspunderea pentru calitatea și conținutul acestui eveniment aparține exclusiv organizatorului!

 

Amanta – adaptare după “Încurcă lume” de A.D. Hertz; a sosit timpul să ne bucurăm de o comedie savuroasă ce adăpostește în distribuție actori de succes de la Teatrul Național București.

Comedia “Amanta” în regia lui Armand Calinovici (Armand Calotă), va fi pusă în scenă de artiști de notorietate, iubiți de public pentru rolurile de excepție interpretate pe marile scene de teatru din România: Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), Magda Catone / Raluca Petra (Didina Strâmbuleanu), Eugenia Șerban / Ileana Olteanu (Olga), Vasile Filipescu / Ovidiu Cuncea (Traian Bungrăzescu), Gavril Pătru / Dorin And one / Edi Cîrlan (Matei Pintenaru).

O distribuție excepțională ce va readuce zâmbetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Acțiunea se desfășoară la începutul sec.XX … în zori, când avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsura și… “ooooops”… Didina nu doarme căci e furioasă. Câți dintre dumneavoastră nu ați pregătit o minciună când ați lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în fața nevestei răvășite? Dar ce te faci când minciuna, o invenție de moment, folosită de avocat se transformă în realitate și te trezești cu amanta în propria casă?

Hai să vedem pe unde scoți cămașa…când în familie cumnatul e procuror.

Vă așteptăm la spectacolul de comedie “Amanta” de A.D. Hertz pentru a afla împreună cum va ieși din încurcătură avocatul infidel.

Bilete la Amanta

Momentan nu sunt reprezentații programate.