Menu
Am atins cerul cu mana Am atins cerul cu mana

Am atins cerul cu mana

Teatru: Teatrul Elisabeta
Durată: 1h 30m
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Tip spectacol: all style fusion
Durata: 1h 30min (fara pauza)

Componenta artistica:

Diana Matei

Taraful Cleante

Pret Bilet: 79 lei

Va recomandam sa veniti cu 2 ore inainte de inceperea spectacolului, pentru ca noi sa va preluam comanda de mancare si bautura.

*ANUNT IMPORTANT privind spectacolele din Gradina Alhambra!

Pentru spectacolele si evenimentele organizate cu vanzare de bilete, fiind un spatiu in aer liber, in caz de ploaie, va functiona urmatoarea regula:

– daca ploaia incepe inaintea orei de spectacol/eveniment si timpul de montare permite acest lucru, reprezentatia se muta la una dintre salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta. Daca acest lucru nu este posibil, fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii pe bilete, fie biletele pot fi schimbate pentru un alt spectacol/eveniment din programul Teatrului si Restaurantului Elisabeta.

– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, spectacolul se suspenda, nefiind posibila reprogramarea lui si nici rambursarea costului biletului achizitionat.

Va reamintim ca achizitionarea biletelor se supune termenelor si conditiilor Gradinii Alhambra, conform regulamentului afisat pe site, in sectiunea Regulament oficial al spectatorului.

Sinopsis

Vocea Dianei Matei trece cu maiestrie prin multe stiluri muzicale, acompaniata de tehnica desavarsita a Tarafului Cleante. Hituri pop, cantece de petrecere, muzica lautareasca autentica si etno sunt cateva dintre stilurile muzicale abordate in show-ul “Am atins cerul cu mana”.

Folclorul si muzica lautareasca sunt transpuse intr-o maniera noua, care te invita si mai arzator la dans! Accepti invitatia?

Bilete la Am atins cerul cu mana

Momentan nu sunt reprezentații programate.