Menu
After love After love

After love

Teatru: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați
Durată: 2h
Regia: Regia Eugen Făt Eugen Făt
Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite

Descrierea spectacolului

Cristina Uja Neagu ( Maria ), Aureliu Bâtcă ( Andrei ), Tamara Constantinescu ( Mama Mariei ), Dan Căpățână ( Bătrânul ), Oana Preda ( Agent imobiliar, Musafir ), Mihaela Lecca-Gorea ( Musafir ), Alexandrina Maria Neagu ( Ioana ), Codrin Bâtcă ( Ștefan ), Jeana Lungu ( Vocea judecătorului )

Dramă | 1 h 45 min | Sala Mare
Descarcă de aici caietul program al spectacolului!

„Inevitabil va trebui să alegi” | O discuție cu regizorul Eugen Făt despre spectacolul AFTER LOVE

„E o poveste de dragoste între doi oameni și etapele prin care ei trec după ce s-au căsătorit. Titlul reflectă ceea ce se întâmplă într-un cuplu după ce dispare euforia de la început, după ce apar copiii și cum încearcă protagoniștii să rezolve situația în care ei au intrat, criza în care ei au intrat. Discuțiile astea cred că sunt în orice familie, în orice casă, dar magia sau soluția la această problemă este cum reușești să treci peste ele sau cum reușești să le gestionezi”, ne-a declarat Eugen Făt într-o discuție pe care am avut-o despre acest spectacol și pe care o poți urmări integral aici.

Aureliu Bâtcă: „Personajul meu încearcă să salveze cât se poate de mult cu dragostea pe care o are”

„În monologul de final spun că am fost întotdeauna un băiat corect. Mama și tata m-au învățat să fiu corect și probabil cel mai puternic element în cuplu este, până la urmă, dragostea și puterea de a o folosi nu doar emoțional, nu doar cu inima, ci uneori și cu mintea. Pentru că vin momente când dragostea trebuie să fie și un motor mintal, nu numai un motor emoțional. Cred că asta face personajul meu – încearcă să salveze cât se poate de mult cu dragostea pe care o are”, a dezvăluit Aureliu Bâtcă într-o discuție care poate fi urmărită aici.

 

Bilete la After love

Momentan nu sunt reprezentații programate.