Menu
Adrenalină Adrenalină

Adrenalină

Teatru: Teatrul Excelsior
Locuri: 12 locuri disponibile
Următoarea reprezentație: alte 2 date/ore
Locația: Sala Studio Strada Academiei, nr. 28, București
Bilete Lista mea
Înregistrează-te pentru a adăuga piesa în lista ta de favorite
de la 50 lei
bilete pe teatrul-excelsior.ro

Descrierea spectacolului

„Adrenalină” reprezintă o călătorie în timp, în inima anilor 2000, prin prisma unei trupe dance formate din trei adolescente care au șocat o întreagă țară. Succesul lor fulminant a durat doar o vară, dar emoția de a fi pe scenă în fața a mii de oameni care le scandau numele le-a legat destinul pe viață.

20 de ani mai târziu, cele trei decid să se reunească pentru un concert aniversar, oferind oamenilor o incursiune sinceră în lumea faimei de-o vară și în toate controversele care au urmat.

Spectacolul devine o oportunitate de a revizita și de a aduce în discuție estetica anilor 2000, sunetul, valorile și obsesiile vremii, prin prisma a trei personaje puternice. Costumele reflectorizante și ritmurile dance le însoțesc pe cele trei tinere de la glorie până în adâncurile vieții fiecăreia. Dependențele și relațiile toxice se împletesc într-o poveste organică. Reuniunea trupei nu reprezintă doar un moment de sărbătoare, ci și o ocazie de autodescoperire, în care decorul vibrant al anilor 2000 se transformă sub ochii noștri, reflectând realitățile actuale.

Gabriel Sandu

Bilete la Adrenalină

Sâmbătă, 11 mai, ora 19:00
Teatrul Excelsior, Sala Studio
12 locuri disponibile
Duminică, 12 mai, ora 19:00
Teatrul Excelsior, Sala Studio
22 de locuri disponibile
Duminică, 26 mai, ora 19:00
Teatrul Excelsior, Sala Studio
18 locuri disponibile